Kecze & Hady Kézműves Pince
Hagyományos borászat
Alapítás éve
2002
Terület
4.00 Ha
ÉVES PALACKSZÁM
10000
Bemutatkozás
Az első bort 2002-ben készítettük. A kedvtelésnek induló tevékenység azonban mélyebb gyökeret eresztett, a szőlő és a bor ma már a családi életünk szerves része. Balaton-felvidéken, Aszófő település 3 dűlőjében, szűk 4 hektáron gazdálkodunk. Célunk hagyományos, kézműves módszerekkel és szellemiséggel magas minőségű, szép borokat készíteni, és a szőlőfajtára jellemző eredeti íz- és aromajegyeket megőrizni. A pincében nem használunk fajélesztőt, enzimeket és adalékanyagokat, nem préselünk, nem szűrünk, és minimális ként használunk. Az érlelés tölgyfa hordóban palackállóságig történik.
Szolgáltatások
Vezetett borkóstoló
max. 4 fő
Pincetúra
max. 4 fő
WiFi
Saját parkoló
Nyitvatartás
Főszezon: Április 1. - November 15.
Hétfő: 08:00 - 17:00
Kedd: 08:00 - 17:00
Szerda: 08:00 - 17:00
Csütörtök: 08:00 - 17:00
Péntek: 08:00 - 17:00
Szombat: 08:00 - 17:00
Vasárnap: 08:00 - 17:00
Szezonon kívül: November 16. - Március 31.
Hétfő: 08:00 - 17:00
Kedd: 08:00 - 17:00
Szerda: 08:00 - 17:00
Csütörtök: 08:00 - 17:00
Péntek: 08:00 - 17:00
Szombat: 08:00 - 17:00
Vasárnap: 08:00 - 17:00