Kecze & Hady Kézműves Pince

Hagyományos borászat

thumbnail,indexkép

Alapítás éve

2002

Terület

4.00 Ha

ÉVES PALACKSZÁM

10000

Bemutatkozás

Az első bort 2002-ben készítettük. A kedvtelésnek induló tevékenység azonban mélyebb gyökeret eresztett, a szőlő és a bor ma már a családi életünk szerves része. Balaton-felvidéken, Aszófő település 3 dűlőjében, szűk 4 hektáron gazdálkodunk. Célunk hagyományos, kézműves módszerekkel és szellemiséggel magas minőségű, szép borokat készíteni, és a szőlőfajtára jellemző eredeti íz- és aromajegyeket megőrizni. A pincében nem használunk fajélesztőt, enzimeket és adalékanyagokat, nem préselünk, nem szűrünk, és minimális ként használunk. Az érlelés tölgyfa hordóban palackállóságig történik.

Szolgáltatások
icon

Vezetett borkóstoló

max. 4 fő

icon

Pincetúra

max. 4 fő

icon

WiFi

icon

Saját parkoló



Nyitvatartás

Főszezon: Április 1. - November 15.

Hétfő: 08:00 - 17:00

Kedd: 08:00 - 17:00

Szerda: 08:00 - 17:00

Csütörtök: 08:00 - 17:00

Péntek: 08:00 - 17:00

Szombat: 08:00 - 17:00

Vasárnap: 08:00 - 17:00

Szezonon kívül: November 16. - Március 31.

Hétfő: 08:00 - 17:00

Kedd: 08:00 - 17:00

Szerda: 08:00 - 17:00

Csütörtök: 08:00 - 17:00

Péntek: 08:00 - 17:00

Szombat: 08:00 - 17:00

Vasárnap: 08:00 - 17:00


Borászat galéria