Események

Boros események, rendezvények, fesztiválok az ország minden pontjáról

2022. június 24. - június 26.
Bodrogkisfalud, Tokaji borvidék

BOLDOGkisfalud Feszt 2022

Bor, zene, boldogság – ez a BOLDOGkisfalud Feszt Tokaj-Hegyalja szívében, a Bodrog és a Zemplén ölelésében, Bodrogkisfaludon.

Tovább

2022. június 25.
Eger, Egri borvidék

Egri Bor Busz

Az Egri Bor Busz az Egerbe látogató borkedvelőknek kínál lehetőséget arra, hogy egyszerűen eljuthassanak egy nap akár több egri pincészethez is, és így könnyebben megismerhessék a helyi borkultúrát.

Tovább

2022. június 25.
Eger, Egri borvidék

Kóstoló a Szépasszony-völgyben – központban a rozé

A Szépasszony-völgyben egész évben nemcsak finom borokkal és jó ételekkel, hanem változatos szabadidős programokkal is várják a látogatókat.

Tovább

2022. június 25. - június 25.
Eger, Egri borvidék

Tóthék - Szent-Iván éji tűzgyújtás

A Szent Iván-éji tűzgyújtás többszázéves hagyományát fenntartva idén is egy kivételes eseményre invitálunk Benneteket. A hosszú, véget nem érő hűvös hónapokat magunk mögött hagyva, ismét a Nyárfa alatt találkozhatunk, ahol finom borok társaságában beszélgethetünk az élet kis és nagy dolgairól.

Tovább

2022. július 02.
Villány, Villányi borvidék

Gördülő Dűlők 2022

Július első szombatján ismét végig gördülhetnek az érdeklődők a Villányi borvidék gyönyörű tájain, megcsodálhatják a zöldbe borult dűlőket és felfedezhetik a hagyományos pincefalvakat, Villánytól Siklósig.

Tovább

2022. július 07. - július 09.
Eger, Felső-Magyarország borrégió

Az Egri Bor Ünnepe

Az Egri Bor Ünnepe az ország egyik leghangulatosabb borgasztronómiai rendezvényének ígérkezik, amiért július 7-9. között megéri a hevesi megyeszékhelyen eltölteni néhány napot.

Tovább