Kern Pincészet

Hagyományos borászat

thumbnail,indexkép

Alapítás éve

2012

Terület

10.00 Ha

ÉVES PALACKSZÁM

15000

Bemutatkozás

IndulásunkA Kern Pincészet azzal a céllal alakult 2012-ben, hogy kapcsolatot hozzon létre a bortermelés múltja és jövője között, ötvözve a tradíciót a természettel és a technikával. Tervünk a hagyományos, szinte elfeledett szőlőfajták “felélesztése” a legmodernebb és legkíméletesebb eljárásokat alkalmazva.Első területeinket Balatonszőlősön(Öreghegy, Penke-dűlő) vásároltuk, ezt követte a többi ültetvény Tokaj-Hegyalján(Tarcal-Mandulás-dülő, Szegi, Bakonyi), tarcali birtokközponttal. Jelenleg 10 hektáron gazdálkodunk(5 h Balaton, 5 h Tokaj-Hegyalja).BorainkrólBoraink alapvetően spontán erjesztésűek, a szőlőben csak tavasszal használunk felszívódó permetanyagot. A palackokba a gyümölcs legjava kerül, a lehető legkevesebb beavatkozással, így bemutatva mind a fajták, mind a területek sokszínűségét és különlegességét.A csendes borok mellett hagyományos eljárással készítünk pezsgőt mindkét borvidéken.

Szolgáltatások
icon

Vezetett borkóstoló

max. 20 fő

icon

Étkezés

max. 20 fő

icon

Pincetúra

max. 5 fő

icon

Dűlőtúra

max. 20 fő

icon

Rendezvényhelyszín

max. 40 fő

icon

Bankkártyás fizetés

icon

Saját parkoló

icon

Akadálymentes



Nyitvatartás

Hétfő: Zárva

Kedd: Zárva

Szerda: Zárva

Csütörtök: Zárva

Péntek: 18:00 - 22:00

Szombat: 10:00 - 22:00

Vasárnap: 08:00 - 14:00


Kapcsolat

Lakásétterembe és a pezsgő vagy bor kóstolóra időpont foglalás szükséges az info@kernwines.com vagy +36309435252 telefonon!

Tokaji borvidék térkép

Tokaji borvidék

Borászat galéria