Kern Pincészet
Hagyományos borászat
Alapítás éve
2012
Terület
10.00 Ha
ÉVES PALACKSZÁM
15000
Bemutatkozás
IndulásunkA Kern Pincészet azzal a céllal alakult 2012-ben, hogy kapcsolatot hozzon létre a bortermelés múltja és jövője között, ötvözve a tradíciót a természettel és a technikával. Tervünk a hagyományos, szinte elfeledett szőlőfajták “felélesztése” a legmodernebb és legkíméletesebb eljárásokat alkalmazva.Első területeinket Balatonszőlősön(Öreghegy, Penke-dűlő) vásároltuk, ezt követte a többi ültetvény Tokaj-Hegyalján(Tarcal-Mandulás-dülő, Szegi, Bakonyi), tarcali birtokközponttal. Jelenleg 10 hektáron gazdálkodunk(5 h Balaton, 5 h Tokaj-Hegyalja).BorainkrólBoraink alapvetően spontán erjesztésűek, a szőlőben csak tavasszal használunk felszívódó permetanyagot. A palackokba a gyümölcs legjava kerül, a lehető legkevesebb beavatkozással, így bemutatva mind a fajták, mind a területek sokszínűségét és különlegességét.A csendes borok mellett hagyományos eljárással készítünk pezsgőt mindkét borvidéken.
Szolgáltatások
Vezetett borkóstoló
max. 20 fő
Étkezés
max. 20 fő
Pincetúra
max. 5 fő
Dűlőtúra
max. 20 fő
Rendezvényhelyszín
max. 40 fő
Bankkártyás fizetés
Saját parkoló
Akadálymentes
Nyitvatartás
Hétfő: Zárva
Kedd: Zárva
Szerda: Zárva
Csütörtök: Zárva
Péntek: 18:00 - 22:00
Szombat: 10:00 - 22:00
Vasárnap: 08:00 - 14:00
Kapcsolat
Lakásétterembe és a pezsgő vagy bor kóstolóra időpont foglalás szükséges az info@kernwines.com vagy +36309435252 telefonon!
Tokaji borvidék