Paulay Borház

Hagyományos borászat

thumbnail,indexkép

Alapítás éve

2006

Terület

2.30 Ha

ÉVES PALACKSZÁM

5000

Bemutatkozás

Úgy gondolom elmondhatom magamról, hogy azon kevés borászokhoz tartozom, akik valóban teljes rálátással rendelkeznek a borkészítés egész folyamatára az alapanyag megtermelésétől kezdve. Ezt azért tartom különösen fontosnak, mert hiszem, hogy a bor minősége nem a pincében dől el, hanem a hegyoldalon. A borász csak segít a szőlőnek, hogy azzá váljon ami. Mint egy nőnél, a természetes szépség adottság, amivel csak születni lehet, megszerezni nem. A borász feladata pedig ezt a szépséget megmutatni, azonban a sminkkel bánjon csínyján: a maszk előbb utóbb lehullik és marad a valóság. A technológiai háttér csak egy eszköztár a borász kezében, ami ma már szinte mindenre lehetőséget ad, de a lelkiismeretére van bízva, hogy mely eszközökkel él. Ha a szőlő jó, nincs szükség bűvészmutatványokra. Csak tudásra, odafigyelésre, valamint türelemre. Tulajdonképpen ez az, amit én a borkészítésről gondolok. Eddig készített boraim pedig úgy tűnik, alátámasztják gondolataim helyességét.

Szolgáltatások
icon

Vezetett borkóstoló

max. 35 fő

icon

Étkezés

max. 35 fő

icon

Dűlőtúra

max. 10 fő

icon

Saját szállás

max. 12 fő

icon

Rendezvényhelyszín

max. 35 fő

icon

Bankkártyás fizetés

icon

SZÉP kártyás fizetés

icon

WiFi

icon

Saját parkoló

icon

Akadálymentes



Nyitvatartás

Hétfő: Zárva

Kedd: Zárva

Szerda: 15:00 - 21:00

Csütörtök: 15:00 - 21:00

Péntek: 15:00 - 21:00

Szombat: 15:00 - 21:00

Vasárnap: 10:00 - 21:00


Borászat galéria