Gervai János Pincészete

Hagyományos borászat

thumbnail,indexkép

Alapítás éve

2012

Terület

2.00 Ha

ÉVES PALACKSZÁM

6000

Bemutatkozás

Michelin csillagos éttermek Vezető Sommelier-jeként találkozhattak velem a gasztronómia és a borok iránt érdeklődők, de emellett 2012 óta vezetem saját garázs-borászatomat az Etyek-Budai borvidéken.Első generációs borászként vágtam a birtok építésébe – szőlőim az Etyeki Öreghegy és Szt. Orbán dűlőkben, pincém és feldolgozóm Budajenőn, a szülőfalumban találhatóak. Az elmúlt két évjárat óta már feleségemmel, Dórával közös célunk egy igazi családi pincészet kialakítása és olyan egyedi borok létrehozása, amelyeken keresztül megmutathatjuk a borvidék értékeit, terroir-ját. Meggyőződésem, hogy lehet egyszerre tartalmas és mégis könnyeden elegáns borokat is készíteni ezen a területen.

Szolgáltatások
icon

Vezetett borkóstoló

max. 15 fő

icon

Étkezés

max. 15 fő

icon

Pincetúra

max. 15 fő

icon

Dűlőtúra

max. 20 fő

icon

Bankkártyás fizetés

icon

SZÉP kártyás fizetés



Nyitvatartás

Vendégfogadás csak eseti jelleggel, egyeztetés alapján


Borászat galéria