Gervai János Pincészete
Hagyományos borászat
Alapítás éve
2012
Terület
2.00 Ha
ÉVES PALACKSZÁM
6000
Bemutatkozás
Michelin csillagos éttermek Vezető Sommelier-jeként találkozhattak velem a gasztronómia és a borok iránt érdeklődők, de emellett 2012 óta vezetem saját garázs-borászatomat az Etyek-Budai borvidéken.Első generációs borászként vágtam a birtok építésébe – szőlőim az Etyeki Öreghegy és Szt. Orbán dűlőkben, pincém és feldolgozóm Budajenőn, a szülőfalumban találhatóak. Az elmúlt két évjárat óta már feleségemmel, Dórával közös célunk egy igazi családi pincészet kialakítása és olyan egyedi borok létrehozása, amelyeken keresztül megmutathatjuk a borvidék értékeit, terroir-ját. Meggyőződésem, hogy lehet egyszerre tartalmas és mégis könnyeden elegáns borokat is készíteni ezen a területen.
Szolgáltatások
Vezetett borkóstoló
max. 15 fő
Étkezés
max. 15 fő
Pincetúra
max. 15 fő
Dűlőtúra
max. 20 fő
Bankkártyás fizetés
SZÉP kártyás fizetés
Nyitvatartás
Vendégfogadás csak eseti jelleggel, egyeztetés alapján