2024 október 28. / Magyar Bormarketing Ügynökség
A fesztivál középpontjában az újbor és a Márton-napi hagyományok tovább éltetése áll, amelyhez több tucat borászat, étterem és egyéb vendéglátóhely csatlakozott különleges ajánlatokkal. Az esemény teljes programkínálata és az egyes helyszínek részletes ajánlatai a libabor.hu weboldalon érhetők el.
A Libabőr Fesztivál számos izgalmas programot kínál a borkedvelők, a gasztronómia szerelmesei és a családok számára is. A borászatok újbor kóstolóval, exkluzív pincelátogatásokkal és vásárlási kedvezményekkel várják az érdeklődőket, ahol a látogatók betekintést nyerhetnek a borok készítésének rejtelmeibe és megízlelhetik az idei év legfrissebb tételeit. Emellett számos étterem libás menüsorokkal készül, hogy a Márton-napi ételek hagyományos ízei is helyet kapjanak az ünnepi kínálatban.
A fesztivál különleges hangulatát élőzenei koncertek is fokozzák, amelyekkel több helyszínen találkozhatnak a látogatók. A családosok és gyerekek számára pedig kézműves foglalkozások, játékos programok, valamint tábortűz biztosítja a szórakozást és az emlékezetes élményeket.
„A Libabőr Fesztivál célja, hogy egyedülálló élményt nyújtson a látogatóknak, és megőrizze, valamint népszerűsítse a Márton-napi hagyományokat. Büszkék vagyunk arra, hogy ilyen széleskörű együttműködés valósulhat meg a borászatok, éttermek és további vendéglátóhelyek között, így az érdeklődők igazán sokszínű programkínálatból válogathatnak” – nyilatkozta Rókusfalvy Pál, nemzeti bormarketingért felelős kormánybiztos.
És ne felejtsék, azok számára, akik már a céges karácsonyi ajándékokon gondolkodnak, a Libabőr Fesztivál kedvezményei mellett kiváló lehetőség nyílik a programokon való részvételkor az év végi ajándékborok reprezentációs adó mentes beszerzésére is, közvetlenül a borászatoktól!
További információ és a részletes programok a libabor.hu oldalon érhetők el.
22 magyar borvidék borait küldtük Rómába a Szentatyának karácsonyra!
Most akkor bikavér, vagy Bull’s Blood?
A hordón túl: borok érlelése alternatív módszerekkel
A bor lehet Dél-Korea következő italtrendje
A tokaji bor nagy esélye a kínai konyha – interjú a kínai sztárséffel
Százezer palack magyar bor került a brit fogyasztók asztalára!
Elindult a BorKatedra! – Beszélgetés Horkay Andrással
Ezért igyunk tokaji aszút! - Interjú Konstantin Baum Master of Wine-nal