Lajver Borbirtok
Hagyományos borászat
Alapítás éve
2011
Terület
26.00 Ha
ÉVES PALACKSZÁM
200000
Bemutatkozás
Vida Rebekának hívnak, 2019-ben csatlakoztam a Lajvér Borház csapatához, borászként. Fiatal korom ellenére Európa szerte sok borvidéket bejártam, így különböző borkészítési technológiákat ismerhettem meg. Tanulmányaimat a Budapesti Corvinus Egyetemen kezdtem 2010-ben élelmiszermérnökként, majd ezt követően Franciaországban tanultam a Master Vintage szőlész-borász képzésen. Gyakorlati tapasztalataimat Franciaországban, Olaszországban és Magyarországon szereztem - dolgoztam és kutattam, mind szőlészeti, mind borászati területen. A borok iránti szeretet már fiatalkoromban megérett bennem, hiszen szüleim mindig ösztönöztek arra, hogy minőségi borokat kóstoljak és ne adjak alább. Célom, hogy a Lajvérnál a következő években még szebb, még harmonikusabb és még sikeresebb borokat készítsünk, és tovább finomítsuk a borainkra jellemző egyedi stílust. Ehhez minden adott – a kiváló minőségű szőlő, a modern technológia és az elhivatottság.
Szolgáltatások
Vezetett borkóstoló
max. 80 fő
Étkezés
max. 80 fő
Pincetúra
max. 20 fő
Dűlőtúra
max. 8 fő
Saját szállás
max. 10 fő
Rendezvényhelyszín
max. 90 fő
Bankkártyás fizetés
WiFi
Saját parkoló
Akadálymentes
Nyitvatartás
Hétfő: Zárva
Kedd: Zárva
Szerda: Zárva
Csütörtök: 14:00 - 20:00
Péntek: 14:00 - 20:00
Szombat: 14:00 - 20:00
Vasárnap: Zárva
Kapcsolat
A nyitvatartási időn kívül is van mód borkóstolóra, de ehhez előzetes bejelentkezés szükséges. Minimum létszám: 10 fő.
Szekszárdi borvidék