Lajver Borbirtok

Hagyományos borászat

thumbnail,indexkép

Alapítás éve

2011

Terület

26.00 Ha

ÉVES PALACKSZÁM

200000

Bemutatkozás

Vida Rebekának hívnak, 2019-ben csatlakoztam a Lajvér Borház csapatához, borászként. Fiatal korom ellenére Európa szerte sok borvidéket bejártam, így különböző borkészítési technológiákat ismerhettem meg. Tanulmányaimat a Budapesti Corvinus Egyetemen kezdtem 2010-ben élelmiszermérnökként, majd ezt követően Franciaországban tanultam a Master Vintage szőlész-borász képzésen. Gyakorlati tapasztalataimat Franciaországban, Olaszországban és Magyarországon szereztem - dolgoztam és kutattam, mind szőlészeti, mind borászati területen. A borok iránti szeretet már fiatalkoromban megérett bennem, hiszen szüleim mindig ösztönöztek arra, hogy minőségi borokat kóstoljak és ne adjak alább. Célom, hogy a Lajvérnál a következő években még szebb, még harmonikusabb és még sikeresebb borokat készítsünk, és tovább finomítsuk a borainkra jellemző egyedi stílust. Ehhez minden adott – a kiváló minőségű szőlő, a modern technológia és az elhivatottság.

Szolgáltatások
icon

Vezetett borkóstoló

max. 80 fő

icon

Étkezés

max. 80 fő

icon

Pincetúra

max. 20 fő

icon

Dűlőtúra

max. 8 fő

icon

Saját szállás

max. 10 fő

icon

Rendezvényhelyszín

max. 90 fő

icon

Bankkártyás fizetés

icon

WiFi

icon

Saját parkoló

icon

Akadálymentes



Nyitvatartás

Hétfő: Zárva

Kedd: Zárva

Szerda: Zárva

Csütörtök: 14:00 - 20:00

Péntek: 14:00 - 20:00

Szombat: 14:00 - 20:00

Vasárnap: Zárva


Kapcsolat

A nyitvatartási időn kívül is van mód borkóstolóra, de ehhez előzetes bejelentkezés szükséges. Minimum létszám: 10 fő.

szekszárdi térkép

Szekszárdi borvidék

Borászat galéria