Egri borvidék
Az Egri Bikavér Ünnepi napok fókusza 2024-ben a borgasztronómia. A vendégek szeretnek ételt enni a borok mellé, a borászok szeretnek főzni, az Egri Bikavér finom és Egerben nemrég nyílt egy hely, ahol ezt a sok élvezetet össze lehet gyúrni egy nagy egésszé. Így született meg az Egri Bikavér Főzőműhely gondolata, avagy egy este, ahol egri borászok és séfek főznek együtt a közönségnek, miközben a borászok mesélnek a boraikról, melyeket természetesen ki is töltenek a poharakba.
PROGRAM
18:00 | Érkezés: Welcome Egri Csillag és tapas
Az est folyamán 3 főfogás készül, melyet a borászok együtt készítenek a séfekkel.
A látványkonyhában zajló precíz lépéseket a vendégeket végignézhetik, kérdezhetnek, tanulhatnak.
Minden felszolgált főfogás mellé újabb Egri Bikavérek érkeznek, melyhez a borász mesél.
A zárófogás egy csodás desszert lesz.
Borászok, akik főznek és akiknek a borait is kóstolhatják:
Bukolyi Marcell | Bukolyi Marcell Wine Farm
ifj. Lőrincz György | St.Andrea Szőlőbirtok
Stumpf Péter | Stumpf Pincészet
Borászatként ide kattintva vehetsz részt!