2024. július 12. - július 28.

Bor7 Badacsony

A BOR7 alatt a látogatók megismerkedhetnek a Badacsonyi régió boros hagyományaival.

URL másolása Facebook megosztás Twitter megosztás

A vulkanikus talajról származó badacsonyi boroknak egyedi karakterük van. A BOR7 egyik fő célkitűzése, hogy a borok szerelmeseit odacsalogassa a Badacsonyi Borvidékre. A borok mellett változatos színpadi produkciókkal és kísérő programokkal várják az érdeklődőket. A BOR7 alatt a látogatók megismerkedhetnek a régió boros hagyományaival, sőt szabadtéri koncertek, művészeti programok, sportolási és kikapcsolódási lehetőségek, valamint kulináris örömök is várják a borkedvelőket.

 

Az idei évben 2024. július 12-én, pénteken veszi kezdetét a 17 napon át tartó BOR7 Badacsonyban, a Park utca és a borozó sor által közrefogott árnyas parkban.

 

A BOR7 rendezvény a badacsonyi borászok és borászataik ünnepe is. A 17 nap alatt megtalálható lesz a VáliBor, a Büttner Borbirtok, a FATA Pince, a Laposa Birtok, a Borbély Családi Pincészet, a Sipos Borház, az Éliás Birtok, az Istvándy Birtok és a Málik Pince borai, valamint a Cserpes Sajtműhely sajtjai és pogácsái.

 

Változatos színpadi produkciók találhatók a kínálatban, a népzenén át a rockabilly, a jazz, a swing, a rock, a pop, és az eletronikus zene kedvelői is megtalálhatják a kedvükre valót. Fellép többek között Fekete Jenő, Hajdu Klára, Szakonyi Milán, Gájer Bálint, a Canarro zenekar, Redbreast Wilson, Flamisch Péter, a Lilium, a FolkOn45, a LivingRoom, az Easy Covers duo, Piller Balázs, Bardon Ivett, The Bits Beatles Emlékzenekar. A közönségkedvenc Hello Kids és a Docpiano Band idén is szórakoztatja majd a közönséget!

2019 - 2021 Bor.hu Minden jog fenntartva!
Spotify Facebook Youtube Instagram tiktok