2024. március 05. - március 07.

Sirha Budapest 2024

Budapest (Borrégión kívül)


Budapest
Hungexpo, Albertirsai út 10.

Weboldal megnyitása →
Facebook esemény →
2024. március 5., 10:00 – március 7., 17:00

A SIRHA Budapest szakkiállítása 2024. március 5. és 7. között a hatodik alkalommal várja a szakembereket a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba.

Budapest (Borrégión kívül)


URL másolása Facebook megosztás Twitter megosztás

A szakkiállítás egyedülálló lehetőséget kínál az élelmiszer-, pék- és cukrászipar, a szálloda- és vendéglátóipar, a csomagolóipar képviselőinek, étteremtulajdonosoknak, szállodavezetőknek, beszállítóknak, séfeknek és gasztronómiai rajongóknak, hogy kapcsolatokat építsenek, ötleteket cseréljenek és megismerjék azokat a forradalmi megoldásokat, amelyek alakítják a globális vendéglátás és éttermi szolgáltatások jövőjét.

A SIRHA Budapest kiváló lehetőséget kínál szakmai és üzleti találkozók lebonyolítására, miközben személyre szabott szolgáltatások segítik a partnerek részvételének hatékonyságát. A résztvevők egyszerűen és térítésmentesen meghívhatják meglévő és új partnereiket E-tickettel, emellett a rendezvény marketing és egyedi standépítési szolgáltatásokkal is segíti őket. A tárgyalásegyeztetés lehetősége elérhető a kiállítás weboldalán keresztül, emellett a SIRHA a honlapon a résztvevők számára térítésmentesen lehetőséget nyújt az újdonságok és egyedi ajánlatok megosztására is.