Borászatunk nevét kedvenc, jelenlegi legnagyobb területünkről, a Gyertyános dűlőről kapta, ahonnan az első borunkat készítettük. Célunk kompromisszumok nélküli szakmai munkával és családi összefogással, fenntartható fejlődéssel dolgozni. Dűlőink történelmi besorolásukat tekintve kiemelt kategóriájú területek. Legnagyobb hangsúlyt az őshonos tokaji fajtára, a Furmintra helyezzük. Minden évben arra törekszünk, hogy a természet és évjárat adta legmagasabb minőségű bort elkészítve tudjuk bemutatni Tokaj-hegyalja változatos termőhelyi adottságait és szőlőfajtáit. Természetbarát szőlőtermesztéssel igyekszünk megóvni a termést évről-évre. A jó bor minősége csak jó alapanyagból eredhet. Amikor az éves szőlőmunkánk beérett és eljön a szüret időszaka, ilyenkor van lehetőségünk maradandót alkotni. A borász egy évben csak egyszer mutathatja meg valós elképzelését, a finomhangolás pedig utána következik. Ettől lesz kiváló bor a palackban.
Tokaji borvidék
max. 10 fő
Fehérborok
Pezsgők
Természetes édes borok