Nagy-Kovács Márton vagyok, öt országban töltött szakmai gyakorlat után 2011-ben kezdtem el saját boraim készítését. 2008-ban szőlész-borász szakon diplomáztam, ezt követően lehetőségem volt arra, hogy borász gyakornokként egy-egy szüreti időszakot dolgozzak Tokaj-Hegyalja, Napa-völgy (USA), Bordeaux (Franciaország), Burgenland (Ausztria), és Langhorne Creek (Ausztrália) borvidékek neves borászataiban. 2011-ben kezdtem el felújítani a Kerektölgyes- és a Dereszla-dűlő területeinket, és az azóta vásárolt Kastély-tábla és Lapis-dűlő tőkéit. Jelenleg négy dűlő összesen kettő hektár területéről készítem boraimat. Kis tételszámú, friss, gyümölcsös fehérborainkat gyengéd préselés, hűtés, és ülepítés után kis tételekben (2-10 hl) alacsony hőmérsékleten erjesztjük a primer aromák megőrzése érdekében, majd az egyes tételek házasításával törekszünk arra, hogy minden évjáratban komplex, magas minőségű borokat tudjunk előállítani.
Tokaji borvidék
Fehérborok
Természetes édes borok
Egész éves nyitvatartás