Szepsy Borászat



A Szepsy család az 1500-as évektől termel Tokajban borokat, amikor az aszúbor készítése is elindult, így a család és a bor történelme, élete elválaszthatatlan egymástól. A mai generációk büszkék elődjeik teljesítményeire, melyek őket is ösztönzik, hogy méltóvá váljanak a feladathoz. Célunk a lehető legjobb minőségű szőlő megtermelése a dűlőkben, kompromisszumok nélkül. Ezért is választottuk a magasan fekvő, köves talajú, meredek lejtőjű dűlőket, idős szőlőtőkékkel – az átlag életkor: 40 év feletti. Szelektáljuk a kis-, laza fürtű Furmintot főleg a mádi területeken, ugyanakkor a termőhely megismerés vágya további területek felfedezésére is ösztönöz Bodrogkeresztúr, Tarcal, Mezőzombor, Rátka és Tállya községekben is.


Alapítás éve
2005
Terület
102 Ha
Éves palackszám
50000
Hagyományos borászat
Tokaj

Tokaji borvidék


Szolgáltatások


Bortípusok

Fehérborok

Természetes édes borok


Nyitvatartás

A pincészet jelenleg nem fogad vendégeket.

Kapcsolat

Elhelyezkedés Mád, Batthyány u. 59, 3909 Magyarország
E-mail info@szepsy.hu
Weboldal címe Weboldal megnyitása
További információk A nyitvatartási idő átmenetileg változhat! Kérünk, tájékozódjon közvetlenül a pincészetnél!