Az első bort 2002-ben készítettük. A kedvtelésnek induló tevékenység azonban mélyebb gyökeret eresztett, a szőlő és a bor ma már a családi életünk szerves része. Balaton-felvidéken, Aszófő település 3 dűlőjében, szűk 4 hektáron gazdálkodunk. Célunk hagyományos, kézműves módszerekkel és szellemiséggel magas minőségű, szép borokat készíteni, és a szőlőfajtára jellemző eredeti íz- és aromajegyeket megőrizni. A pincében nem használunk fajélesztőt, enzimeket és adalékanyagokat, nem préselünk, nem szűrünk, és minimális ként használunk. Az érlelés tölgyfa hordóban palackállóságig történik.
Balatonfüred-Csopaki borvidék
max. 4 fő
Fehérborok
Szezonon belül nyitvatartás (Április 1. - November 15.)
Szezonon kívül nyitvatartás (November 16. - Március 31.)