Pincészetünket Édesapánk alapította 1999-ben. Napjainkban 8 dűlő, 15 parcelláján műveljük szőlőinket Mádon és Bodrogkeresztúron, összesen 10 hektáron. Szőlőinkben 2005 óta nem használunk gyomirtó és rovarirtó szereket. 2015 óta teljes területünkön biológiai növényvédelmet folytatunk. Pincénkben a borkészítés során, nem használunk fajélesztőt az erjesztéshez, nem édesítünk, nem tompítunk savat és mesterségesen nem bontunk almasavat. Szeretjük a kísérletezést, merünk extrém hosszan érlelni hordóban, palackban. Törekszünk arra, hogy legyen saját borstílusunk. Tokaj-Hegyalját, a világ egyik legkülönlegesebb borvidékének tartjuk.
Tokaji borvidék
max. 24 fő
max. 5 fő
max. 40 fő
Fehérborok
Természetes édes borok