A Sajgó Pincészet klasszikus családi vállalkozás. 1995-től az évszázadok óta felhalmozódott, apáról gyerekre szálló tudás, szakmai szeretet, tapasztalat és ragaszkodás alapozta meg. Jelenleg 17 ha termelik a hagyományos tokaji szőlőfajtákat úgy, hogy nagy gondot fordítanak a legmegfelelőbb termőterületek kiválasztására. A termésmennyiség szabályozásával, fürtválogatással, gondos szürettel és korszerű feldolgozással garantálják boraik állandó, jó minőségét. A hazai és külföldi kereskedelemben 17-féle saját palackozású borral vannak jelen, furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, késői szüretelésű, cuvée, szamorodni, fordítás, aszú, aszúeszencia, eszenciaborok választékában. Filozófiájuk: magas minőségű szőlőt termelni és kiváló minőségű borokat előállítani. A jó bor titka a szőlőben, a jó alapanyagban rejlik. A pincészet borpalettáján azonban megtalálhatók a ma közkedvelt friss, gyümölcsös ízvilágú fiatal borok is. Borkészítésükben ötvöződik az ősi hagyomány, a mai modern technológiával.
Tokaji borvidék
max. 50 fő
max. 35 fő
max. 10 fő
max. 4 fő
Fehérborok
Természetes édes borok
Egész éves nyitvatartás