A legmagasabb színvonalú, kézzel készített borokat gyártjuk. Boraink hűen tükrözik a szőlőfajtát, valamint a helyi geológia és éghajlat sajátosságait, más néven terroir-t.Csak a humuszban gazdag, élő talajon virágzó szőlő ad egészséges, ízgazdag termést. Az optimális hozam elérésének érdekében az év folyamán organikus anyagokkal és biodinamikus készítményekkel kezeljük mind a talajt, mind pedig a növényeket.Pincénkben megőrizzük a talaj és a nap ajándékát - mert a minőségi bor igazi értéke, a természet és a pince közötti teljes harmónia.Annak érdekében elkerüljük a kémiai manipulációt, a mesterséges élesztőket és a baktériumok felhasználását. Mind az alkoholos, mind a malolaktikus erjedés spontán módon történik. A szulfitokon kívül a borkészítés során nem használunk ágenseket, boraink idővel megtisztulnak. Minden borunk derítetlen és szüretlen.Csak mi ketten dolgozunk a pincészetünkben.Biominősítés 2002 óta (első villányi bioborászat), biodinamikus certifikáció 2012 óta.
Villányi borvidék
max. 12 fő
Vörösborok
Pezsgők