Az Erzsébet Pince kézműves-családi borászat. A borászatot 1989-ben a borvidék egyik első női szőlész-borásza: Prácserné Erzsébet alapította. Erzsébet és férje Miklós megvásároltak egy régi, történelmi pincét Tokaj belvárosában, a borkereskedők utcájában. A pincét történelmi névadója Erzsébet cárnő használta az 1700-as években.A borászat évjárattól függően 10-12ezer palack bort készít évente, mindent a Bél Mátyás által 18. században klasszifikált történelmi első- és másodosztályú, azaz a vidék kiváló talajú, legjobb szőlőterületeiről.A Prácser család 4 tagja, Miklós, Erzsébet, ifjabb Miklós és Hajnalka együtt működtettik a borászatot, megosztva annak feladatait. Büszkék dűlőszelektált szárazboraikra és elhivatottan, csak a legjobb évjáratokban készítik el a birtok aszúit.Minden tétel limitált mennyiségben készül a fenntartható és biológiai művelésű dűlőkről.A borászat munkáját 2008 óta segíti Ronn Wiegand MW, MS amerikai szaktanácsadó.
Tokaji borvidék
max. 10 fő
max. 8 fő
Fehérborok
Természetes édes borok
Pezsgők
Egész éves nyitvatartás