Családunk 1993 óta él és dolgozik az etyeki borvidéken. Az első években a Vajdaságból hozott párlatkészítési hagyományokat szerettük volna csak meghonosítani a faluban, pár év múlva azonban már azon kaptuk magunkat, hogy a helyi sváb közösség szüretein segédkezve szedjük a szőlőt. Nem volt nehéz tehát szerelembe esni és kipróbálni magunkat a bor világában is. Sok támogatást, segítséget kaptunk a helyi borászoktól, sőt az ország más borvidékein is rengeteg barátra leltünk a kollégákban.Nagy szerencsére idővel az egész család megtalálta a helyét ebben a világban és immáron két generáció dolgozik együtt, egymás mellett, egymást segítve. A birtokunk az elmúlt mintegy 25 évben sokat fejlődött. A kezdeti tésztaszűrős, kézműves megoldásokat mára már jóval tudatosabb pincetechnológia váltotta fel. A modern eszközök és korszerű eljárások használata ellenére azonban mindvégig célunk volt, hogy a birtok stílusa megmaradjon családiasnak, természetesnek, otthonosnak.
Etyek-Budai borvidék
max. 80 fő
max. 20 fő
max. 300 fő
Pezsgők
Fehérborok
Vörösborok
Egész éves nyitvatartás
Borászatként ide kattintva vehetsz részt!