2012-ben határoztam el, hogy a borászatban látom jövőmet majd, ahogy jöttek a lehetőségek, úgy szépen lassan növekedett a birtok is, és egyre több időt szenteltem a borkészítésre és szőlészkedésre, majd a 2017-es évjárat volt az első ahonnan már olyan bort volt módomban készíteni, amit szívesen látok vissza palackban is. Továbbá ez volt az első évjárat, ahol már bio szemléletben ( azóta a tanusítás folyamatban) műveltem a szőlőt. Fontosnak tartom a biológiai sokszínűséget és a környezetünk védelmét, hogy a jövőben is fenntartható legyen a gazdálkodás. Az vagy amit eszel, iszol. Célom, modern felfogásban, magas beltartalmú elegáns és lendületes borok készítése, lépést tartva a világ borkészítésével kiemelten a tisztaság és frissesség terén.
Egri borvidék
max. 10 fő
Fehérborok
Vörösborok