Matos Pince



Hajóson nagy hagyománya van a szőlő művelésnek és borkészítésnek. Mi körülbelül 0,5 ha területen gazdálkodunk. Mint a legtöbb hajósi családnak nekünk is van saját pincénk, ahol a szőlő feldolgozása történik. Ide minden nap nagy lelkesedéssel megyek ki, hogy a borok fejlődését végig kísérjem, mert vallom, hogy a folyamatos gondoskodás elengedhetetlen ahhoz, hogy finom borokat tudjunk készíteni. Első saját boromat 2016-ban készítettem el, a családtól és a barátoktól kapott segítséget, valamint tudást alapul véve, a hagyományos és a modern szemléletet ötvözve.


Alapítás éve
2016
Terület
0.5 Ha
Éves palackszám
2600
Hagyományos borászat
Hajós-Baja

Hajós-Bajai borvidék


Szolgáltatások

Borkóstolás
Borkóstolás

max. 25 fő

Meleg konyha
Meleg konyha

max. 25 fő

Hideg konyha
Hideg konyha

max. 25 fő

Pincetúra
Pincetúra

max. 25 fő


Bortípusok

Fehérborok

Vörösborok


Nyitvatartás

Vendégfogadás csak eseti jelleggel!

Kapcsolat

Elhelyezkedés Hajós, csárda sor 6, 6344 Magyarország
Telefon +36704139000
E-mail 1995matospatrik@gmail.com
Facebook cím Facebook megnyitása
Instragram cím Instagram megnyitása
További információk A nyitvatartási idő átmenetileg változhat! Kérünk, tájékozódjon közvetlenül a pincészetnél!
Beszélt nyelvek