A bor volt először, vagy a szőlő, ami rabul ejtett minket? A lényeg mindig Etyek, ami borainknak vibráló zamatot ad, és elegáns gyümölcsösséggel kápráztat el - újra meg újra. 2006-os első évjáratunkban Olaszországi tapasztalatainkat felhasználva rögtön pezsgőkészítésbe kezdtünk. Nagy sikere volt, sok szép pillanatot szerzett családunknak és a barátainknak. 2008-ban készítettünk először csendes bort pinot noirból, chardonnayból és sauvignon blancból. Innen már nem volt megállás: egymást követték az évjáratok, és hamarosan azon találtuk magunkat, hogy több, mint 3 hektár saját szőlőültetvényről szüretelünk. Etyek hűs klímája és talajadottságai alkalmasak, hogy kiváló pezsgőket készítsünk és borainkban a gyümölcsösség kellő eleganciával párosuljon. Törekszünk arra, hogy a fajták és a termőhely adta lehetőségeket kiaknázva saját elképzeléseink köszönjenek vissza borainkban.
Etyek-Budai borvidék
max. 35 fő
max. 40 fő
Fehérborok
Vörösborok
Rosé
Pezsgők
Természetes édes borok
Egész éves nyitvatartás