Úgy gondolom elmondhatom magamról, hogy azon kevés borászokhoz tartozom, akik valóban teljes rálátással rendelkeznek a borkészítés egész folyamatára az alapanyag megtermelésétől kezdve. Ezt azért tartom különösen fontosnak, mert hiszem, hogy a bor minősége nem a pincében dől el, hanem a hegyoldalon. A borász csak segít a szőlőnek, hogy azzá váljon ami. Mint egy nőnél, a természetes szépség adottság, amivel csak születni lehet, megszerezni nem. A borász feladata pedig ezt a szépséget megmutatni, azonban a sminkkel bánjon csínyján: a maszk előbb utóbb lehullik és marad a valóság. A technológiai háttér csak egy eszköztár a borász kezében, ami ma már szinte mindenre lehetőséget ad, de a lelkiismeretére van bízva, hogy mely eszközökkel él. Ha a szőlő jó, nincs szükség bűvészmutatványokra. Csak tudásra, odafigyelésre, valamint türelemre. Tulajdonképpen ez az, amit én a borkészítésről gondolok. Eddig készített boraim pedig úgy tűnik, alátámasztják gondolataim helyességét.
Tokaji borvidék
max. 35 fő
max. 10 fő
max. 12 fő
Fehérborok
Pezsgők
Természetes édes borok
Egész éves nyitvatartás