Amikor megkérdezik tőlem, hogy mióta foglalkozom borászattal és szőlőműveléssel, a válaszon én magam is meglepődöm: közel 30 éve. Az első szőlőket még az 1980-as évek elején kezdtem művelni Sátoraljaújhely, Köves-hegyen. Ennek az ültetvénynek a csúcsbora a ma már muzeális 2000-es évjáratú kései szüretelésű Hárslevelű. Az 1980-as évek végétől már bérelt ültetvényeken termeltem a szőlőt Tarcalon, majd az első saját ültetvényt is itt vettem 1993-ban a Kopasz- hegyen, a Deák-dűlőben. A Tarcali Kutató Intézetnél és a Hegyközségeknél szerzett 13 évnyi tapasztalat abban erősített meg, hogy a folyamatos, kiváló minőséget csak a legjobb termőhelyen lehet évről évre biztosítani.
Tokaji borvidék
max. 30 fő
Fehérborok
Pezsgők
Természetes édes borok
Szezonon belül nyitvatartás (Május 1. - November 30.)
Szezonon kívül nyitvatartás (December 1. - Április 30.)