Az első borunk egy kadarka volt. Alig húszéves egyetemisták voltunk ekkor, ám az idős tőkék és a csodás környezet azonnal magával ragadott bennünket. Nyilvánvalóvá vált, hogy szülőfalunkban képzeljük el a jövőnket.Nem indult könnyen, de mi minden évben egyre jobban hittünk a Hajós-Bajai borvidék adottságaiban, a löszös agyagtalajban, a mészben gazdag homokos talajban, a hagyományos fajtákban. Immár közel kilenc hektáron gondozzuk a saját művelésű szőlőterületünket.Rajongunk ezért a környékért, ehhez az érzéshez hozzátartozik a csodálatos termőhely megőrzésének és közvetítésének a vágya. Ezért döntöttünk úgy, hogy minden egyes szőlőtőkét saját kézzel, organikus gazdálkodásban művelünk. A végeredményt látva elmondhatjuk, megéri a fáradtságot.A borokat hagyományos szemlélettel készítjük: nem adunk hozzájuk, illetve nem veszünk el belőlük semmit. Az így létrejövő natúr, teljesen természetes borok a termőhelyről, a borász egyéniségéről mesélnek. Mi ebben hiszünk.
Hajós-Bajai borvidék
max. 15 fő
max. 30 fő
Vörösborok
Fehérborok