Minden pohár bor magában foglalja a tájat, ahol született és az embert aki fáradságos munkával elkészítette.
Éppen ezért a bor a legnagyobb élményt ott nyújtja, ahol született. Abban a pincében, azon a hegyoldalon, a borásszal együtt kóstolva, aki elmeséli a gondjait és örömeit, a szőlőművelés csínját-bínját és hosszú téli estéket a pincében. A turista pedig, aki rászánja az idejét, kincset talál minden szőlősorban és kézfogásban, minden borászatban és pohárban. Ha megismerjük az embert és a tájat a bor mögött, életben tartjuk a hagyományainkat, melyektől végső soron azok vagyunk, akik. A bor ugyanis nem csak egy ital, de kultúra is egyben!
Borvidékei: Badacsonyi borvidék, Balaton-felvidéki borvidék, Balatonboglári borvidék, Balatonfüred-Csopaki borvidék, Somlói borvidék, Zalai borvidék
Borvidékei: Csongrádi borvidék, Hajós-Bajai borvidék, Kunsági borvidék
Borvidékei: Bükki borvidék, Egri borvidék, Mátrai borvidék
Borvidékei: Etyek-Budai borvidék, Móri borvidék, Neszmélyi borvidék, Pannonhalmi borvidék, Soproni borvidék
Borvidékei: Pécsi borvidék, Szekszárdi borvidék, Tolnai borvidék, Villányi borvidék
Borvidékei: Tokaji borvidék
Halászlé és kadarka
Ferenc pápa áldását küldte a magyar borászok munkájára!
A hordón túl: borok érlelése alternatív módszerekkel
Százezer palack magyar bor került a brit fogyasztók asztalára!