2019 december 03. / SZŰCS-BALÁS VERAURL másolásaFacebook megosztásTwitter megosztás

Borkurzus a Tourinform irodák munkatársainak

A Magyar Turisztikai Ügynökség 2019 őszén ingyenes borszakmai továbbképzést indított az országos Tourinform hálózat turisztikai szakemberei számára.

Az MTÜ célja ezzel, hogy átadjon egy olyan alapvető ismeretanyagot a magyar borral, borturizmussal kapcsolatban, aminek nyomán a turisztikai információs irodákban dolgozó kollégák megfelelő tudásanyaggal felvértezve hatékonyan tudják borvidékeink értékeit közvetíteni és borturisztikai helyszíneket ajánlani a hozzájuk betérő hazai és külföldi turisták számára.

A továbbképzéssel egyúttal elindulhat, illetve folytatódhat a Tourinform irodák kapcsolatfelvétele, együttműködése régiójuk borturisztikai szolgáltatóival, borászataival. A képzés támpontot ad abban is, hogy a Tourinform hogyan járulhat hozzá a borvidék borturisztikai forgalmának élénkítéséhez, szerepének hangsúlyozásához, többségében ugyanis ezen irodák jelentik a legfontosabb információs pontot a borvidékre érkező potenciális borturista számára - borvidéki borút egyesületek, illetve ezek irodáinak hiányában.

Országszerte 6 helyszínen (Eger, Bodrogkisfalud, Tihany, Sopron, Szekszárd és Szeged) egy-egy fél napos továbbképzést dedikált az MTÜ a Tourinform irodák dolgozóinak a Borkollégium nemzetközi borakadémikus oktatói, dr. Mészáros Gabriella és Bálint László vezetésével.

 

URL másolása Facebook megosztás Twitter megosztás
Lapozás vissza Lapozás előre

Teltházas Tokaj mesterkurzus Strasbourgban

Elolvasom

Kóstolás mesterfokon

Elolvasom

Tavaszi rendezvények borospohárral a kézben

Elolvasom

Egy boros úticél, ami még nincs túlhájpolva: Monor

Elolvasom