2019 december 03. / SZŰCS-BALÁS VERAURL másolásaFacebook megosztásTwitter megosztás

Borkurzus a Tourinform irodák munkatársainak

A Magyar Turisztikai Ügynökség 2019 őszén ingyenes borszakmai továbbképzést indított az országos Tourinform hálózat turisztikai szakemberei számára.

Az MTÜ célja ezzel, hogy átadjon egy olyan alapvető ismeretanyagot a magyar borral, borturizmussal kapcsolatban, aminek nyomán a turisztikai információs irodákban dolgozó kollégák megfelelő tudásanyaggal felvértezve hatékonyan tudják borvidékeink értékeit közvetíteni és borturisztikai helyszíneket ajánlani a hozzájuk betérő hazai és külföldi turisták számára.

A továbbképzéssel egyúttal elindulhat, illetve folytatódhat a Tourinform irodák kapcsolatfelvétele, együttműködése régiójuk borturisztikai szolgáltatóival, borászataival. A képzés támpontot ad abban is, hogy a Tourinform hogyan járulhat hozzá a borvidék borturisztikai forgalmának élénkítéséhez, szerepének hangsúlyozásához, többségében ugyanis ezen irodák jelentik a legfontosabb információs pontot a borvidékre érkező potenciális borturista számára - borvidéki borút egyesületek, illetve ezek irodáinak hiányában.

Országszerte 6 helyszínen (Eger, Bodrogkisfalud, Tihany, Sopron, Szekszárd és Szeged) egy-egy fél napos továbbképzést dedikált az MTÜ a Tourinform irodák dolgozóinak a Borkollégium nemzetközi borakadémikus oktatói, dr. Mészáros Gabriella és Bálint László vezetésével.

 

URL másolása Facebook megosztás Twitter megosztás
Lapozás vissza Lapozás előre

Hisztaminérzékenység és koccintás? Lehetséges!

Elolvasom

Negyed évszázada a magyar bor élvonalában

Elolvasom

Nőnapi páros interjú - éljenek a borásznők!

Elolvasom

A finn Master of Wine, aki Villányban venne nyaralót

Elolvasom