2020 december 11. / Szűcs-Balás Vera

Borturizmus Magyarországon 2020 Webinar

Az ősz folyamán, a sikeres Bor a Vendéglátásban képzéssorozatot követően az MTÜ Borturizmus Területe újabb, a magyar borról szóló szemináriumot szervezett, ezúttal a borturizmus témaköréhez kapcsolódóan.

A borral, borturizmussal foglalkozóknak mindenképp informatív és sokrétű videókonferencia zajlott december 10-én, a Borturizmus Magyarországon 2020 Webinar kapcsán, de a bor iránt mélyebben érdeklődőknek is érdekes előadásokat tartalmaz az eseményről készült videófelvétel.

Az előadások között meghallgathatjuk a borturizmus aktualitásait, számokat és statisztikákat, nyomon követhetjük a nemzetközi borturisztikai trendeket és három meghívott borászatot hallgatva kiértékelhetjük, hogy áll Magyarország e téren. Ha szeretne megismerkedni a borturisztikai eszköztárral, az ágazat nyújtotta élménykínálattal és a borutak szervezésének tudnivalóival, kérjük tekintse meg a webinart.

Amennyiben a lényegi mondandót szeretné röviden áttekinteni, a Vinoport újságírójának beszámolóját az eseményről itt találja míg ha az egész konferenciát meghallgatná, 

AZ ELŐADÁST ERRE A LINKRE KATTINTVA ÉRI EL

Lapozás vissza Lapozás előre

Pezsgő évindítás és Vince nap - programajánló

Elolvasom

Rendhagyó rosék

Elolvasom

Három díjat is nyert az Év Honlapja pályázaton a bor.hu

Elolvasom

Forralt bor – Tippek, trükkök, variációk

Elolvasom

Szisszenjen vagy pukkanjon?

Elolvasom
2019 - 2021 Bor.hu Minden jog fenntartva!
Facebook Youtube Instagram