2020 december 11. / Szűcs-Balás VeraURL másolásaFacebook megosztásTwitter megosztás

Borturizmus Magyarországon 2020 Webinar

Az ősz folyamán, a sikeres Bor a Vendéglátásban képzéssorozatot követően az MTÜ Borturizmus Területe újabb, a magyar borról szóló szemináriumot szervezett, ezúttal a borturizmus témaköréhez kapcsolódóan.

A borral, borturizmussal foglalkozóknak mindenképp informatív és sokrétű videókonferencia zajlott december 10-én, a Borturizmus Magyarországon 2020 Webinar kapcsán, de a bor iránt mélyebben érdeklődőknek is érdekes előadásokat tartalmaz az eseményről készült videófelvétel.

Az előadások között meghallgathatjuk a borturizmus aktualitásait, számokat és statisztikákat, nyomon követhetjük a nemzetközi borturisztikai trendeket és három meghívott borászatot hallgatva kiértékelhetjük, hogy áll Magyarország e téren. Ha szeretne megismerkedni a borturisztikai eszköztárral, az ágazat nyújtotta élménykínálattal és a borutak szervezésének tudnivalóival, kérjük tekintse meg a webinart.

Amennyiben a lényegi mondandót szeretné röviden áttekinteni, a Vinoport újságírójának beszámolóját az eseményről itt találja míg ha az egész konferenciát meghallgatná, 

AZ ELŐADÁST ERRE A LINKRE KATTINTVA ÉRI EL

URL másolása Facebook megosztás Twitter megosztás
Lapozás vissza Lapozás előre

10 szuper hely egy hétvégi boros piknikre Budapesten és vidéken

Elolvasom

Egy gombóc Irsait kérek szépen!

Elolvasom

Igen, ez Neszmély!

Elolvasom

„Milyen krémes textúrájú ez a chardonnay!” – A bornyelvről

Elolvasom