2021 február 01. / Szűcs-Balás VeraURL másolásaFacebook megosztásTwitter megosztás

Borutazás: új menüponttal bővült a bor.hu

Borvidékeink turisztikai látnivalóit veszik sorra azok a leírások, amelyekkel a BORUTAZÁS menüpont elindult.

Az Ercsey Dániel borszakíró tollából születő leírások nem csak egy-egy vidék borturisztikai látnivalóit (történelmi pincéket, műemléki pincesorokat és gyönyörű kilátással kecsegtető dűlőket) mutatják be, de azt is összefoglalják, hogy melyek egy-egy térség méltán híres turisztikai attrakciói, legyen szó műemlékekről vagy természeti látványosságokról. A részletes ajánlók több tucat olyan felfedeznivalót sorolnak fel, amelyek lehetővé teszik, hogy mind a borvidéket első ízben felkereső turisták, mind a sokadszor visszatérő vendégek tervezhessenek új élményekkel.

Minden borvidéki aloldal tartalmaz egy esemény ajánlót, hogy azok is, akik a fesztiválok pezsgését szeretnék megélni, előre meg tudják tervezni kirándulásukat a borvidékre. A gasztro ajánlók pedig abban adnak támpontot, hogy a borkultúra mellett a helyi gasztronómia iránt érdeklődők is jobban megismerjék a desztinációt, rövid ízelítőt kapjanak a térség konyhájából, jellegzetes alapanyagaiból és híres ételeiből.

A borvidéki többnapos utazásokkal ugyan még várni kell, de e tartalmas ajánlók mentén érdemes már most elmerülni soron következő borutazásunk megtervezésében, kiválasztva a térséget, a meglátogatni kívánt borászatokat és természetesen a számtalan látnivalót, amit egy-egy vidék rejt.

UGRÁS A BORUTAZÁS MENÜPONTRA

 

URL másolása Facebook megosztás Twitter megosztás
Lapozás vissza Lapozás előre

Folyékony arany: a legjobb aszús évek. Vajon az idei is közéjük tartozik?

Elolvasom

A gyümölcs az úr: 2023-as forralt boros trendek

Elolvasom

A kadarka dicsérete

Elolvasom

Generációs sikerek, alázat, hit és hivatás – Hatszemközt két Lőrincz Györggyel

Elolvasom