2023 július 25.URL másolásaFacebook megosztásTwitter megosztás

Buborékok nyara

Július utolsó hetében elstartolt a Magyar Bormarketing Ügynökség nagyszabású belföldi kampánya, a Buborékok nyara! A kampány az Y és Z generációhoz tartozó fiatal felnőtteket, a jövő borfogyasztó rétegét szólítja meg, a buborékos borokat a kampány fókuszába állítva.

És hogy mit értünk buborékos bor alatt? Mindent, ami fröccs (könnyű, gyümölcsös hazai borból készítve), pezsgő, habzó- és gyöngyözőbor, pét-nat, és nem utolsósorban a bor- és pezsgőkoktélokat. Ezek az italok természetüknél fogva – frissítőek, könnyűek, kreatívak – remekül illeszkednek a nyár pillanataihoz, továbbá kiválóan alkalmasak arra, hogy felelősséggel fogyasztva a fiatal korosztály számára is népszerűvé tegyék a magyar bort.


A buborékos borok sokszínűségét tolmácsolják a kampány arcai, az Ivan & The Parazol, Jauri és Schoblocher Barbara, a Blahalouisiana énekesnője is. Buborékos videójuk már megtekinthető a kampány oldalán, a www.buborekoknyara.hu oldalon. Nézd meg Te is, melyikük hogyan viszonyul a buborékokhoz, kinek mi a kedvence és játssz az értékes nyereményekért! Kövesd a weboldalt, hiszen a Buborékok nyara zenei influenszerei még sok meglepetést tartogatnak…

A kampány indulása óta már több mint 100 hazai borászat is csatlakozott a kezdeményezéshez, így a pincészetekbe látogatva is mind több helyen találkozhattok a buborékos tételek színes palettájával. Augusztus elején leleplezzük a Buborékok nyara kampányhoz csatlakozó borászatokat, de hogy az egyes pincészetekbe látogatva a sokféle fröccs valamelyikével találkoztok-e majd, netán hagyományos eljárással készített pezsgővel vagy épp egy izgalmas borkoktéllal, azt nem áruljuk el, fedezzétek fel személyesen, hogy a borászok milyen formában kínálják a buborékokat!

A Buborékok nyara kampány még számos izgalmas programot tartogat, kövessétek be a Magyar Bor Facebook, Instagram és TikTok oldalát, hogy semmiről ne maradjatok le!

URL másolása Facebook megosztás Twitter megosztás
Lapozás vissza Lapozás előre

Ha nyár, akkor buborékok!

Elolvasom

Bor és snack az Eb-meccsekhez

Elolvasom

Fesztiváldömping, jó zenék, jó borok

Elolvasom

BorKatedra - Három egyetemen indul borkulturális képzés szeptembertől!

Elolvasom
2019 - 2021 Bor.hu Minden jog fenntartva!
Spotify Facebook Youtube Instagram tiktok