2023 július 25.URL másolásaFacebook megosztásTwitter megosztás

Buborékok nyara

Július utolsó hetében elstartolt a Magyar Bormarketing Ügynökség nagyszabású belföldi kampánya, a Buborékok nyara! A kampány az Y és Z generációhoz tartozó fiatal felnőtteket, a jövő borfogyasztó rétegét szólítja meg, a buborékos borokat a kampány fókuszába állítva.

És hogy mit értünk buborékos bor alatt? Mindent, ami fröccs (könnyű, gyümölcsös hazai borból készítve), pezsgő, habzó- és gyöngyözőbor, pét-nat, és nem utolsósorban a bor- és pezsgőkoktélokat. Ezek az italok természetüknél fogva – frissítőek, könnyűek, kreatívak – remekül illeszkednek a nyár pillanataihoz, továbbá kiválóan alkalmasak arra, hogy felelősséggel fogyasztva a fiatal korosztály számára is népszerűvé tegyék a magyar bort.


A buborékos borok sokszínűségét tolmácsolják a kampány arcai, az Ivan & The Parazol, Jauri és Schoblocher Barbara, a Blahalouisiana énekesnője is. Buborékos videójuk már megtekinthető a kampány oldalán, a www.buborekoknyara.hu oldalon. Nézd meg Te is, melyikük hogyan viszonyul a buborékokhoz, kinek mi a kedvence és játssz az értékes nyereményekért! Kövesd a weboldalt, hiszen a Buborékok nyara zenei influenszerei még sok meglepetést tartogatnak…

A kampány indulása óta már több mint 100 hazai borászat is csatlakozott a kezdeményezéshez, így a pincészetekbe látogatva is mind több helyen találkozhattok a buborékos tételek színes palettájával. Augusztus elején leleplezzük a Buborékok nyara kampányhoz csatlakozó borászatokat, de hogy az egyes pincészetekbe látogatva a sokféle fröccs valamelyikével találkoztok-e majd, netán hagyományos eljárással készített pezsgővel vagy épp egy izgalmas borkoktéllal, azt nem áruljuk el, fedezzétek fel személyesen, hogy a borászok milyen formában kínálják a buborékokat!

A Buborékok nyara kampány még számos izgalmas programot tartogat, kövessétek be a Magyar Bor Facebook, Instagram és TikTok oldalát, hogy semmiről ne maradjatok le!

URL másolása Facebook megosztás Twitter megosztás
Lapozás vissza Lapozás előre

Három tudnivaló a badacsonyi kéknyelűről

Elolvasom

Hogyan borozzunk otthon?

Elolvasom

Buborékok nyara

Elolvasom

A borról lehet és érdemes cirkalmas kifejezések nélkül is beszélgetni

Elolvasom