2020 szeptember 01. / MTÜURL másolásaFacebook megosztásTwitter megosztás

Csatlakozási lehetőség az MTÜ őszi kampányához

A Magyar Turisztikai Ügynökség országos forgalomélénkítő kampányt indít szeptember 9-től, amely azt üzeni: a belföldi élmények nem érnek véget a nyárral, Magyarország turisztikai kínálata a főszezon elmúltával is számos lehetőséget kínál. A kampányhoz szolgáltatók jelentkezését várják.

A Magyar Turisztikai Ügynökség a kampány során szálláshelyek, vendéglátó egységek, borászatok, fürdők, illetve egyéb turisztikai szolgáltatók és attrakciók aktív közreműködésére számít, és várja azok jelentkezését, akik szívesen együttműködnének az utószezon turisztikai forgalmának élénkítésében.

A kampány keretében a szolgáltatók 2020. szeptember 9. és október 15. között Magyarország ősszel is vár! néven speciális ajánlatot hoznak létre. Az MTÜ az ajánlatokat a csodasmagyarorszag.hu weboldalon gyűjti össze és teszi közzé, illetve átfogó, országos kampányában kiemelten népszerűsíti majd a kedvezményes ajánlatokat.

A kampányhoz az alábbi adatlap kitöltésével lehet csatlakozni, legkésőbb szeptember 6-ig.

Az Ügynökség egyúttal arra kér minden szolgáltatót, továbbra is fokozottan tartsa szem előtt az MTÜ Covid-19 kézikönyvében megfogalmazott ajánlásokat, mert a biztonság továbbra is elsődleges, mindannyiunk közös érdeke. Ezért nagyon fontos, hogy mindenki kiemelt figyelmet fordítson a lehető legbiztonságosabb körülmények megteremtésére.

További információk a kampany@mtu.gov.hu e-mail címen kérhetők.

URL másolása Facebook megosztás Twitter megosztás
Lapozás vissza Lapozás előre

Folyékony arany: a legjobb aszús évek. Vajon az idei is közéjük tartozik?

Elolvasom

A gyümölcs az úr: 2023-as forralt boros trendek

Elolvasom

A kadarka dicsérete

Elolvasom

Generációs sikerek, alázat, hit és hivatás – Hatszemközt két Lőrincz Györggyel

Elolvasom