2020 február 29. / Szűcs-Balás VeraURL másolásaFacebook megosztásTwitter megosztás

Elhalasztják a ProWein 2020 bor- és szeszesital szakkiállítást

2020. február 29-i sajtóközleménye szerint a Messe Düsseldorf GmbH elhalasztja a 2020. március 15-17-re tervezett ProWein bor- és szeszesital szakkiállítást.

Ahogy Werner M. Dornscheidt, a Messe Düsseldorf GmbH igazgatója fogalmazott: "Ügyfeleink, partnereink és munkatársaink bíznak bennünk. Nem csak amikor Düsseldorf nagyszabású nemzetközi eseményeinek szakszerű és sikeres lebonyolításáról van szó. Akkor is bízhatnak bennünk, amikor a kritikus helyzetekről döntéseket hozunk meg a biztonságuk érdekében."

"Ezt a döntést meghozni nem volt könnyű egyetlen érintett számára sem" - mondta Thomas Geisel, Düsseldorf város polgármestere és a Messe Düsseldorf GmbH felügyelőbizottságának elnöke. "De jelenleg szükséges a halasztás a Messe Düsseldorf és ügyfelei érdekében, az egyre dinamikusabb fejleményekre tekintettel."

Az érintett partnerekkel együttműködésben a vállalat haladéktalanul megvitat egy alternatív dátumot annak érdekében, hogy a tervezés folytatódhasson. Frissítés: A következő ProWein kiállítás időpontja 2021. március 21-23.

A teljes sajtóközlemény német és angol nyelven a ProWein hivatalos oldalán olvasható: www.prowein.de

URL másolása Facebook megosztás Twitter megosztás
Lapozás vissza Lapozás előre

10 szuper hely egy hétvégi boros piknikre Budapesten és vidéken

Elolvasom

Egy gombóc Irsait kérek szépen!

Elolvasom

Igen, ez Neszmély!

Elolvasom

„Milyen krémes textúrájú ez a chardonnay!” – A bornyelvről

Elolvasom