2020 február 29. / Szűcs-Balás VeraURL másolásaFacebook megosztásTwitter megosztás

Elhalasztják a ProWein 2020 bor- és szeszesital szakkiállítást

2020. február 29-i sajtóközleménye szerint a Messe Düsseldorf GmbH elhalasztja a 2020. március 15-17-re tervezett ProWein bor- és szeszesital szakkiállítást.

Ahogy Werner M. Dornscheidt, a Messe Düsseldorf GmbH igazgatója fogalmazott: "Ügyfeleink, partnereink és munkatársaink bíznak bennünk. Nem csak amikor Düsseldorf nagyszabású nemzetközi eseményeinek szakszerű és sikeres lebonyolításáról van szó. Akkor is bízhatnak bennünk, amikor a kritikus helyzetekről döntéseket hozunk meg a biztonságuk érdekében."

"Ezt a döntést meghozni nem volt könnyű egyetlen érintett számára sem" - mondta Thomas Geisel, Düsseldorf város polgármestere és a Messe Düsseldorf GmbH felügyelőbizottságának elnöke. "De jelenleg szükséges a halasztás a Messe Düsseldorf és ügyfelei érdekében, az egyre dinamikusabb fejleményekre tekintettel."

Az érintett partnerekkel együttműködésben a vállalat haladéktalanul megvitat egy alternatív dátumot annak érdekében, hogy a tervezés folytatódhasson. Frissítés: A következő ProWein kiállítás időpontja 2021. március 21-23.

A teljes sajtóközlemény német és angol nyelven a ProWein hivatalos oldalán olvasható: www.prowein.de

URL másolása Facebook megosztás Twitter megosztás
Lapozás vissza Lapozás előre

Társasjáték, bortúrák, pincelabirintus: Budafokon minden megtörténhet

Elolvasom

Pezsgő kisokos: hogyan tároljuk, hogyan bontsuk, miből igyuk?

Elolvasom

Tanulás az egész élet!

Elolvasom

Bárdos Sarolta a Borászok Borásza!

Elolvasom