2020 június 04. / MTÜ

Elindult az MTÜ belföldi kampánya – borászatok csatlakozását is várják!

Visszajövünk! címmel a Magyar Turisztikai Ügynökség június 1-jén elindította nagyszabású belföldi kampányát, melynek célja a belföldi turizmus újraindítása, a nyári főszezon forgalmának erősítése. A kampányhoz borturisztikai szolgáltatók is csatlakozhatnak.

A Magyar Turisztikai Ügynökség júniustól arra buzdítja az utazóközönséget, hogy aki teheti induljon ismét útnak, barangoljon belföldön, hiszen kellő körültekintés mellett bátran tervezhetünk kirándulást, nyaralást, fedezhetjük fel ismét az ország csodáit.

A kampány fő üzenete: maradjunk az ország határain belül, támogassuk a hazai gazdaságot, a hazai szolgáltatókat, segítsünk újraindítani a magyar turisztikai szektort!

Az MTÜ a vendéglátóhelyek, szálláshely- és turisztikai szolgáltatók mellett azon magyarországi borászatok jelentkezését is várja, amelyek szívesen együttműködnének a belföldi turisztikai forgalom élénkítésében.

Az ajánlat lehet kedvezményes borkóstoló, pince-, vagy dűlőtúra, kedvezményes éttermi szolgáltatás, de minden olyan ajánlat érvényes, mely a borturisták számára vonzó lehet.

A csatlakozás feltétele, hogy a szolgáltatók vállalják: 2020. június 1. és július 15. között Visszajövünk! szlogennel speciális ajánlatot hoznak létre, mely természetesen a javasolt időszakon túl is érvényben maradhat. 

Az ajánlatokat az MTÜ a csodasmagyarorszag.hu weboldalon gyűjti és teszi közzé, továbbá átfogó, országos kampányában kiemelten népszerűsíti majd a kedvezményes ajánlatokat.

A szolgáltatók az itt elérhető online adatlap kitöltésével tudnak csatlakozni a kampányhoz. Emellett fontos, hogy a szolgáltató „Visszajövünk!” címmel a saját weboldalán vagy facebook / instagram oldalain is feltűntesse az ajánlatot. Kérdés esetén a info@bor.hu vagy a kampany@mtu.gov.hu e-mail címen kérhető további információ.

Harminc éve a borkultúráért – 30. Budapest Borfesztivál

Elolvasom

Hat hagyományos borrégió, hat friss üzenet

Elolvasom

Három tudnivaló az Egri Bikavérről

Elolvasom

A magyar bortörténelem 10 híres alakja

Elolvasom

Hogyan szervezz meg egy bortúrát?

Elolvasom

A borok krémje avagy a szépségápolás és a bor

Elolvasom
2019 - 2021 Bor.hu Minden jog fenntartva!
Facebook Youtube Instagram