2021 december 20. / Szűcs-Balás VeraURL másolásaFacebook megosztásTwitter megosztás

Három díjat is nyert az Év Honlapja pályázaton a bor.hu

Az idén 20 éves, jubileumi Év Honlapja pályázatra minden korábbinál több nevezés érkezett: összesen 331 honlap, applikáció, kreatív és technológiai megoldás mérettetett meg. Első ízben pedig a bor.hu weboldal is indult, és rögtön három kategóriában is díjat kapott a nagy presztízsű versenyen.

A 2019-ben útnak indított www.bor.hu az elmúlt években mérvadó, mértékadó weboldallá nőtte ki magát, amely nemcsak a hazai borvidékeket és borászatokat mutatja be részletesen, de átfogó képet ad borstílusainkról, szőlőfajtáinkról és a hazai borkultúráról is. Az oldalon továbbá eseménynaptár és magazincikkek is biztosítják, hogy a borok és borutazások iránt érdeklődők naprakész, színes hírek és ajánlók révén kerüljenek közelebb borkultúránkhoz, a pohárban lévő borokon keresztül és a borászatoknál látogatást téve, személyesen.

A weboldal az Év Honlapja versenyen, a szakmai zsűri megítélése alapján az alábbi kategóriákban alkotott egyedit, elismerésre méltót és nyert el díjat:

 

Hungarikum kategóriában az Év Honlapja

Kultúra kategóriában Minőségi díj

Kereskedelem kategóriában Különdíj

 

A zsűri egyik méltatását idézve: „A magyar bor világában utazni mindig izgalmas dolog, de közben komoly kihívás is akkor, amikor ezt a digitális világba kell átültetni. A bor.hu ezt a feladatot kiválóan oldotta meg, hiszen a weboldal letisztult képanyaggal, borrégiókat és borvidéket bemutató leírásokkal, térképpel, a magyar bor legfontosabb jellemzőit és tudnivalóit összegző tartalmakkal van ellátva. Ráadásul mindez esztétikusan, a témához illő módon jelenik meg.”

A járványra tekintettel a szervezők ünnepélyes Díjátadó Roadshow keretében, személyesen vitték házhoz a nyertesek számára a díjakat.

 

 

A bor.hu tartalmain, művészi igényességű fotóin, az oldalon elérhető kiadványokon, térképeken és számtalan további letölthető anyagon nagyon sok kolléga dolgozik rendszeresen, napi szinten. Ezek a díjak elismerést jelentenek a bor.hu minden munkatársának: borszakíróknak, fotósoknak, szerkesztőknek, webfejlesztőknek, közösségi média szakértőknek… és nem utolsósorban annak a 390 borászatnak, amely élt az ingyenes regisztrációval, létrehozta profiloldalát és ezzel lehetővé tette, hogy az oldalt felkeresők összetett és valóban attraktív képet kapjanak borvidékeinkről.

Köszönjük!

a bor.hu csapata

URL másolása Facebook megosztás Twitter megosztás
Lapozás vissza Lapozás előre

Társasjáték, bortúrák, pincelabirintus: Budafokon minden megtörténhet

Elolvasom

Pezsgő kisokos: hogyan tároljuk, hogyan bontsuk, miből igyuk?

Elolvasom

Tanulás az egész élet!

Elolvasom

Bárdos Sarolta a Borászok Borásza!

Elolvasom