2020 szeptember 17. / MTÜ
A tanfolyam során a résztvevő munkatársak az alábbi témákkal ismerkedhetnek meg:
A képzésen való részvétel lehetővé teszi a szakszerű borbemutatás alapismereteinek megszerzését, a borlap tudatos kialakítását, de a legújabb hazai trendekre is kitekint ezzel elősegítve, hogy a vendéglátóhelyek, illetve a résztvevő munkatársak személyesen is a magyar bor nagyköveteivé válhassanak. A tanfolyamot a borvilágban elismert nemzetközi borakadémikusok és hazánk legkiválóbb sommelier szakemberei tartják, országszerte 7 helyszínen. A képzésen résztvevők a Magyar Turisztikai Ügynökség által kiállított Tanúsítványt kapnak.
A képzés helyszínei és időpontjai:
Balatonfüred - szeptember 29.
Szeged - október 5.
Pécs - október 13.
Eger - október 20.
Sopron - október 27.
Nyíregyháza - november 2.
Budapest - november 3.
A képzést követően a weboldalon videós tananyag válik elérhetővé annak érdekében, hogy a személyesen részt venni nem tudó kollégák egy összefoglaló online videó segítségével sajátíthassák el az elhangzott tananyag esszenciáját.
Emblematikus dűlőink: az Ördögárok
Merre tovább, BalatonBor? – interjú a Balatoni Kör elnökével a 10. évforduló alkalmából
A hordó „kézjegye”
Csopaki Kódex 2025 – Termőhely, hagyomány, természetesség és stílus
Van okunk az optimizmusra
Hello, kékfrankos, na, mi a stájsz?
Hallottatok már a kék arbstról?
Nem cserélnék senkivel