2020 szeptember 11. / Szűcs-Balás Vera
A fotók Szendeff Lőrinc gasztrofotós és Hack Barnabás séf alkotói munkáját dicsérik, akik az MTÜ megbízásából az alábbi lenyűgöző képeken keresztül mutatják be, hogy az aszú remek párost alkot a hidegtálakkal, libamájjal ugyanúgy, mint egy jó steakkel vagy épp a túrós, csokoládés desszertekkel. Nem utolsósorban itt az ideje úgy is gondolni az aszúra, mint az ázsiai ételek egyik legizgalmasabb kísérőjére... A fotózás során a tokaji eszencia is megörökítésre került (üveg kóstolókanálban fotózva), bemutatva e nektárszerű különlegességet, amely magába sűríti a Tokaji borvidék legjavát és amit olykor önmagában is palackoznak a termelők. A képekkel a jövőben kiadványainkban, weboldalunk médiatárában és a magyar borkultúra és borvidékeink népszerűsítéséért folytatott tevékenységünk egyéb felületein lehet majd találkozni. A fotózás az ősz folyamán folytatódik, borvidéki tájfotók és hangulatfotók készülnek országszerte, bemutatva hazánk legszebb dűlőit, helyszíneit...
Tavaszi rendezvények borospohárral a kézben
Három magyar nagyarany és három Best of Show díj a Mundus Vini versenyen!
„Milyen krémes textúrájú ez a chardonnay!” – A bornyelvről
Borhiba-kisokos, nem csak kezdőknek
Mit vigyél magaddal egy bortúrára?
Rózival a szüret – Barta Anna borásznál jártunk
Új energiák Móron - Kicsi a Mór, de erős
Egy boros úticél, ami még nincs túlhájpolva: Monor