2020 szeptember 11. / Szűcs-Balás Vera
A fotók Szendeff Lőrinc gasztrofotós és Hack Barnabás séf alkotói munkáját dicsérik, akik az MTÜ megbízásából az alábbi lenyűgöző képeken keresztül mutatják be, hogy az aszú remek párost alkot a hidegtálakkal, libamájjal ugyanúgy, mint egy jó steakkel vagy épp a túrós, csokoládés desszertekkel. Nem utolsósorban itt az ideje úgy is gondolni az aszúra, mint az ázsiai ételek egyik legizgalmasabb kísérőjére... A fotózás során a tokaji eszencia is megörökítésre került (üveg kóstolókanálban fotózva), bemutatva e nektárszerű különlegességet, amely magába sűríti a Tokaji borvidék legjavát és amit olykor önmagában is palackoznak a termelők. A képekkel a jövőben kiadványainkban, weboldalunk médiatárában és a magyar borkultúra és borvidékeink népszerűsítéséért folytatott tevékenységünk egyéb felületein lehet majd találkozni. A fotózás az ősz folyamán folytatódik, borvidéki tájfotók és hangulatfotók készülnek országszerte, bemutatva hazánk legszebb dűlőit, helyszíneit...
Hihetetlen, hogy milyen emberekkel hozott már össze a bor!
A magyar bor nyert tizenöt nagykövetet!
Magyarország a díszvendég a Dél-Koreában rendezendő közelgő borkiállításon
Megnyílt Magyarország legnagyobb borbárja, maga a Balaton!
Villány leglazább szőlőfajtája, a portugieser
Hétvége Móron és környékén
Borok járatlan utakon – Villányba érkezett a Magyar Bormarketing Ügynökség őszi kampánya
Az újrafelfedezett kincs: Eger és a kékfrankos