2020 szeptember 11. / Szűcs-Balás Vera
A fotók Szendeff Lőrinc gasztrofotós és Hack Barnabás séf alkotói munkáját dicsérik, akik az MTÜ megbízásából az alábbi lenyűgöző képeken keresztül mutatják be, hogy az aszú remek párost alkot a hidegtálakkal, libamájjal ugyanúgy, mint egy jó steakkel vagy épp a túrós, csokoládés desszertekkel. Nem utolsósorban itt az ideje úgy is gondolni az aszúra, mint az ázsiai ételek egyik legizgalmasabb kísérőjére... A fotózás során a tokaji eszencia is megörökítésre került (üveg kóstolókanálban fotózva), bemutatva e nektárszerű különlegességet, amely magába sűríti a Tokaji borvidék legjavát és amit olykor önmagában is palackoznak a termelők. A képekkel a jövőben kiadványainkban, weboldalunk médiatárában és a magyar borkultúra és borvidékeink népszerűsítéséért folytatott tevékenységünk egyéb felületein lehet majd találkozni. A fotózás az ősz folyamán folytatódik, borvidéki tájfotók és hangulatfotók készülnek országszerte, bemutatva hazánk legszebb dűlőit, helyszíneit...
Életelixír: bor az aszú felett
A Csipkerózsika-álom vége?
Pápák és borok
Borozás a kéktúra útvonalán
Bor és természet: Folly Arborétum
ProWein – lesz jövőre is!
Nem kérdés, hogy szükséges a változás - Interjú Gere Andreával
Borturisztikai találkozó Morvaországban