2020 február 19. / Szűcs-Balás Vera
A kiadvány átfogó képet ad Magyarország borkultúrájáról és bortermő régióiról, továbbá hazánk borstílusaira, bor- és gasztroturisztikai vonzerőire is kitér, illetve címéhez és a magyar bormárkához híven személyes ihletésű cikkeket és interjúkat tartalmaz. A magyar borról szóló, 94 oldalas átfogó kiadvány így immár magyar, angol és francia nyelven is elérhető.
Az MTÜ borhoz kapcsolódó fenti kiadványai mellett a kis formátumú Magyar Bor – Személyesen leporelló továbbra is elérhető, amely kétoldalas leaflet formájában mutatja be hazánk borvidéki térképét és a magyar borrégiókat. A kiadványok (és azok idegen nyelvi mutációi) elektronikus formában is elérhetők az MTÜ online kiadvány-tárában ezen a linken
„Nem csak olyan borokat kell készíteni, amitől mindenki rögtön vigyázzba áll.” – beszélgetés idősebb Heimann Zoltánnal, a 2023-as év Borászok Borászával
Teltházas Tokaj mesterkurzus Strasbourgban
Sikeres borpromóciós rendezvény Rómában
Kóstolás mesterfokon
Képriport: részvétel a ProWein kiállításon
Tavaszi rendezvények borospohárral a kézben
Három magyar nagyarany és három Best of Show díj a Mundus Vini versenyen!
Egy boros úticél, ami még nincs túlhájpolva: Monor