2020 február 19. / Szűcs-Balás Vera
A kiadvány átfogó képet ad Magyarország borkultúrájáról és bortermő régióiról, továbbá hazánk borstílusaira, bor- és gasztroturisztikai vonzerőire is kitér, illetve címéhez és a magyar bormárkához híven személyes ihletésű cikkeket és interjúkat tartalmaz. A magyar borról szóló, 94 oldalas átfogó kiadvány így immár magyar, angol és francia nyelven is elérhető.
Az MTÜ borhoz kapcsolódó fenti kiadványai mellett a kis formátumú Magyar Bor – Személyesen leporelló továbbra is elérhető, amely kétoldalas leaflet formájában mutatja be hazánk borvidéki térképét és a magyar borrégiókat. A kiadványok (és azok idegen nyelvi mutációi) elektronikus formában is elérhetők az MTÜ online kiadvány-tárában ezen a linken
A homok mint terroirjelleg
Természetes úton mégis hogy lehet ilyet?
A kékfrankos és a Szekszárdi borvidék
A derűből nem akarok kifogyni soha
Vulkánok nyoma a pohárban
Most a borokra figyelek
Pincér, egy kőbányait!
A világ legjobbjai között a Gizella Pince 2019-es aszúja