2020 február 19. / Szűcs-Balás Vera
A kiadvány átfogó képet ad Magyarország borkultúrájáról és bortermő régióiról, továbbá hazánk borstílusaira, bor- és gasztroturisztikai vonzerőire is kitér, illetve címéhez és a magyar bormárkához híven személyes ihletésű cikkeket és interjúkat tartalmaz. A magyar borról szóló, 94 oldalas átfogó kiadvány így immár magyar, angol és francia nyelven is elérhető.
Az MTÜ borhoz kapcsolódó fenti kiadványai mellett a kis formátumú Magyar Bor – Személyesen leporelló továbbra is elérhető, amely kétoldalas leaflet formájában mutatja be hazánk borvidéki térképét és a magyar borrégiókat. A kiadványok (és azok idegen nyelvi mutációi) elektronikus formában is elérhetők az MTÜ online kiadvány-tárában ezen a linken
Minden második magyart elérte a hazai borokat népszerűsítő kampány
Három tudnivaló a badacsonyi kéknyelűről
Tippek a borvásárláshoz
Hogyan borozzunk otthon?
Hogyan rendeljek buborékos bort az étteremben?
Buborékok nyara
Három tudnivaló a szekszárdi kadarkáról
A borról lehet és érdemes cirkalmas kifejezések nélkül is beszélgetni