2021 február 10. / Szűcs-Balás VeraURL másolásaFacebook megosztásTwitter megosztás

Új kiadvány borvidékeinkről

Mind várjuk, hogy újra lehessen utazni, bejárni hazánk szebbnél szebb térségeit, felfedezni ismerős és ismeretlen tájakat. E tájak között borvidékeink évről évre nagyobb vonzerővel bírnak, hiszen mindazt magukba sűrítik, amit egy tartalmas utazástól elvárunk; kikapcsolódást távol a város zajától, ízutazást a boroknak és az azokat kísérő falatoknak köszönhetően, és nem utolsósorban a személyes találkozások varázsát, amit egy borászatnál tett látogatás jelent.

Amíg eljön ez az időszak, érdemes felkészülni és megismerni hazánk változatos bortermő vidékeit, ehhez nyújt segítséget a 44 oldalas nyomtatvány.

Hazánk borrégióinak élményígérete mellett a kiadványt lapozva megismerkedhetünk legfontosabb szőlőfajtáinkkal, borstílusainkkal és mindazon értékekkel, amelyektől minden egyes borvidékünk érdemes arra, hogy felfedezzük és vissza-visszatérjünk. A magyar és angol nyelvű kiadványok február második felétől a hazai Tourinform irodákban érhetők el, elektronikus formában pedig itt megtekinthetők:

TÁJAK, BOROK, LEGENDÁK – ÉS TE SZEMÉLYESEN

LANDSCAPES, WINES, LEGENDS – AND YOU

A borturisztikai kiadvány hamarosan további idegen nyelveken is elérhető lesz, úgy mint német, francia, olasz, spanyol, szlovák, cseh, lengyel, román, orosz, kínai és japán nyelven. Friss hírekért kövesse a Magyar Bor – Személyesen Facebook oldalát!

URL másolása Facebook megosztás Twitter megosztás
Lapozás vissza Lapozás előre

10 szuper hely egy hétvégi boros piknikre Budapesten és vidéken

Elolvasom

Egy gombóc Irsait kérek szépen!

Elolvasom

Igen, ez Neszmély!

Elolvasom

„Milyen krémes textúrájú ez a chardonnay!” – A bornyelvről

Elolvasom