2021 február 10. / Szűcs-Balás VeraURL másolásaFacebook megosztásTwitter megosztás

Új kiadvány borvidékeinkről

Mind várjuk, hogy újra lehessen utazni, bejárni hazánk szebbnél szebb térségeit, felfedezni ismerős és ismeretlen tájakat. E tájak között borvidékeink évről évre nagyobb vonzerővel bírnak, hiszen mindazt magukba sűrítik, amit egy tartalmas utazástól elvárunk; kikapcsolódást távol a város zajától, ízutazást a boroknak és az azokat kísérő falatoknak köszönhetően, és nem utolsósorban a személyes találkozások varázsát, amit egy borászatnál tett látogatás jelent.

Amíg eljön ez az időszak, érdemes felkészülni és megismerni hazánk változatos bortermő vidékeit, ehhez nyújt segítséget a 44 oldalas nyomtatvány.

Hazánk borrégióinak élményígérete mellett a kiadványt lapozva megismerkedhetünk legfontosabb szőlőfajtáinkkal, borstílusainkkal és mindazon értékekkel, amelyektől minden egyes borvidékünk érdemes arra, hogy felfedezzük és vissza-visszatérjünk. A magyar és angol nyelvű kiadványok február második felétől a hazai Tourinform irodákban érhetők el, elektronikus formában pedig itt megtekinthetők:

TÁJAK, BOROK, LEGENDÁK – ÉS TE SZEMÉLYESEN

LANDSCAPES, WINES, LEGENDS – AND YOU

A borturisztikai kiadvány hamarosan további idegen nyelveken is elérhető lesz, úgy mint német, francia, olasz, spanyol, szlovák, cseh, lengyel, román, orosz, kínai és japán nyelven. Friss hírekért kövesse a Magyar Bor – Személyesen Facebook oldalát!

URL másolása Facebook megosztás Twitter megosztás
Lapozás vissza Lapozás előre

A világ legjobbjai között a Gizella Pince 2019-es aszúja

Elolvasom

Poncichterek, akik a zöld velteliniben és a kékfrankosban hisznek

Elolvasom

„Igazából mindig is a nyári borok specialistái voltunk”

Elolvasom

„A kékfrankosban a sokszínűség és a megbízhatóság a csodás”

Elolvasom
2019 - 2021 Bor.hu Minden jog fenntartva!
Spotify Facebook Youtube Instagram tiktok