2022 június 15. / Kaposi Márton
A Tokaji Kutatóintézet szőlészeti kutatásvezetője arról mesélt többek között, hogy miként válik valaki egy ilyen specifikus terület szakértőjévé, mit jelentenek az alany és a klón kifejezések, és hogyan védekeznek napjainkban a filoxéra ellen a szőlészek.
Nem véletlen, hogy egy bornak tűzkő, ibolya, netán maracuja illata van, ennek tudományos hátterére is fény derül a beszélgetésből. A sorozat negyedik adása már elérhető Spotify felületünkön.
Hangolódjatok velünk a következő koccintásra!
Szeptemberi szüreti mulatságok országszerte
Az eredetiség számít: miért az egyedi borok a nyerők? - Interjú John Szabo MS-vel
„Sparkling Central-Europe”
„Tiéd a mérték!” – Nyílt levél a borkultúráért
Nemzetközi kampányok 2025 - Felhívás a hazai borászatoknak!
Badacsonyi-e és egyáltalán magyar-e a hungarikumok közé bejegyzett kéknyelű?
A hordó „kézjegye”
Van okunk az optimizmusra