2022 június 15. / Kaposi Márton
A Tokaji Kutatóintézet szőlészeti kutatásvezetője arról mesélt többek között, hogy miként válik valaki egy ilyen specifikus terület szakértőjévé, mit jelentenek az alany és a klón kifejezések, és hogyan védekeznek napjainkban a filoxéra ellen a szőlészek.
Nem véletlen, hogy egy bornak tűzkő, ibolya, netán maracuja illata van, ennek tudományos hátterére is fény derül a beszélgetésből. A sorozat negyedik adása már elérhető Spotify felületünkön.
Hangolódjatok velünk a következő koccintásra!
A kínai konyha és a tokaji édes borok meglepő találkozása
Öreg tőke nem vén tőke
Nincsenek kőbe vésett szabályok
Magyar borok az OMÉK 2025-ön!
Borok a csúcsról
Nincs tökéletes bor
„Tiéd a mérték!” – Nyílt levél a borkultúráért
Nemzetközi kampányok 2025 - Felhívás a hazai borászatoknak!