2022 június 15. / Kaposi Márton
A Tokaji Kutatóintézet szőlészeti kutatásvezetője arról mesélt többek között, hogy miként válik valaki egy ilyen specifikus terület szakértőjévé, mit jelentenek az alany és a klón kifejezések, és hogyan védekeznek napjainkban a filoxéra ellen a szőlészek.
Nem véletlen, hogy egy bornak tűzkő, ibolya, netán maracuja illata van, ennek tudományos hátterére is fény derül a beszélgetésből. A sorozat negyedik adása már elérhető Spotify felületünkön.
Hangolódjatok velünk a következő koccintásra!
Büszke vagyok arra, amit eddig elértem - beszélgetés Szarka Dénes mádi borásszal
„Magyarország elképesztő kincseket rejt” – interjú John Szabóval, a magyar borok nagykövetével
32 éve a magyar bor szolgálatában
A magyar bor nagykövetei: influenszerevolúció
Hisztaminérzékenység és koccintás? Lehetséges!
Hol és hogyan tanulhatunk borásznak?
Negyed évszázada a magyar bor élvonalában
Nem csak a rozé érdekli! - Beszélgetés Elizabeth Gabay-val