A Tokaj-hegy körüli települések, így Tarcal, Tokaj, Bodrogkeresztúr határában található dűlőkben mind a hat Tokajban engedélyezett szőlőfajtát tehát furmintot, hárslevelűt, sárgamuskotályt, kövérszőlőt, zétát és kabart, továbbá egy filoxéravész előtti kékszőlőt, a purcsint műveljük biomódszerekkel. A minimális beavatkozással, fajélesztővel beoltva, főként hordóban erjedő és néha abban is érlelődő, évi mintegy 15-20000 palack bor gyakran kilenc-tíz különböző borfajtát is jelent, száraz küvéktől és fajtaboroktól az édes kései szüretelésű borokon át a szamorodniig, fordításig és aszúig. Vezetett kóstolóinkon vendégeink borainkon keresztül nemcsak minket, de az egész Tokaji borvidék múltját, jelenét, klasszikus és modern bor- és szőlőfajtáit is megismerhetik, s akár a legkomolyabb szakmai kérdésekre is választ kaphatnak.
Tokaji borvidék
max. 30 fő
Pezsgők
Természetes édes borok
Fehérborok
Vörösborok
Egész éves nyitvatartás