2007-ben Gere Attila fejében született meg a gondolat, hogy Villányban mindaddig szokatlan, új pincészetet hozzon létre. Villány elsősorban nem fehérborairól vált híressé, pedig a Villányi-borvidék Siklós környéki területein sok kitűnő fehérszőlőt telepítettek. Az innen származó fehérborok fő tulajdonsága, hogy sokkal több napfényt kapnak más borvidékek szőlőjénél, és megfelelő borászati ismeretekkel nagyon tartalmas, szép fehérborokat lehet készíteni. Az új elképzelés tehát – a borvidék hagyományos, jó hírnevére és nagyszerű alapanyagira támaszkodva – a friss, illatos és könnyen fogyasztható, döntően fehér és rozé borok előállítását célozta meg. Boraink elsődleges jellege a frissesség és gyümölcsösség. Nincsenek évjáratos boraink, gyors forgású, reduktív borokat készítünk.
Villányi borvidék
max. 20 fő
Fehérborok
Vörösborok
Rosé
Egész éves nyitvatartás