Gervai János Pincészete



Michelin csillagos éttermek Vezető Sommelier-jeként találkozhattak velem a gasztronómia és a borok iránt érdeklődők, de emellett 2012 óta vezetem saját garázs-borászatomat az Etyek-Budai borvidéken.Első generációs borászként vágtam a birtok építésébe – szőlőim az Etyeki Öreghegy és Szt. Orbán dűlőkben, pincém és feldolgozóm Budajenőn, a szülőfalumban találhatóak. Az elmúlt két évjárat óta már feleségemmel, Dórával közös célunk egy igazi családi pincészet kialakítása és olyan egyedi borok létrehozása, amelyeken keresztül megmutathatjuk a borvidék értékeit, terroir-ját. Meggyőződésem, hogy lehet egyszerre tartalmas és mégis könnyeden elegáns borokat is készíteni ezen a területen.


Alapítás éve
2012
Terület
2 Ha
Éves palackszám
6000
Hagyományos borászat
Etyek-Buda

Etyek-Budai borvidék


Szolgáltatások

Borkóstolás
Borkóstolás

max. 15 fő

Hideg konyha
Hideg konyha

max. 15 fő

Pincetúra
Pincetúra

max. 15 fő

Dűlőtúra
Dűlőtúra

max. 20 fő

credit_card_payment
Bankkártyás fizetés
szep_card_payment
Szépkártyás fizetés

Bortípusok

Fehérborok

Rosé

Vörösborok


Nyitvatartás

Vendégfogadás csak eseti jelleggel!

Kapcsolat

Elhelyezkedés Budajenő, Ady Endre u. 3, 2093 Magyarország
Telefon +36702054446
E-mail gervaijanos@gmail.com
Weboldal címe Weboldal megnyitása
Facebook cím Facebook megnyitása
További információk A nyitvatartási idő átmenetileg változhat! Kérünk, tájékozódjon közvetlenül a pincészetnél!
Beszélt nyelvek