Dunaszentmiklóson a 90-es évek elején a Hilltop megjelenésével egy új időszámítás kezdődött: a reduktív, ízben, illatban gyümölcsös, elegáns, könnyed boroké. A technológiával a kis pincészetek is egyre inkább szemezgettek. Az új generáció tagjai közül elsőként a Kősziklás pincészetet elődjeként Béger Ákos és Emmer Szabolcs alkalmazták sikerrel. Ők a mai napig a leginnovatívabb szemlélettel a régió meghatározó szereplői, és mivel a szomszéd barátjuk is egyben, mint a "kis testvért" húztak magukkal támogatva szakmai fejlődését. Így 2018-ban egy borászati fejlesztés eredményeként megépült új, korszerű borászattal már nem kezdőként válthatott dimenziót Szilárd. Szenvedéllyel kísérletezik új technikákkal, de a zászlóshajó mégis a jól bevált eljárással készült Irsai Olivér, Olaszrizlnig, Pinot Noir rozé, vagy Kékfrankos bora. Vibráló személyisége, humora, nyers őszintesége, különleges élmény a látogatóknak.
Neszmélyi borvidék
max. 40 fő
max. 60 fő
max. 8 fő
Fehérborok
Vörösborok
Rosé
Pezsgők