A családi borászat szőlői kilenc hektáron teremnek, többnyire a Fertő-tó partján, a Steiner, a Harmler, a Dudles, a Kohlenberg, valamint a Kogl dűlőkben, ahol Kékfrankos, Merlot, Cabernet Sauvignon mellett kisebb részben fehér szőlő is akad, némi Irsai Olivér, Sauvignon Blanc, Zöld veltelini, Tramini és Zenit. A korai időktől a vörösbort pártoltuk, így van ez ma is, de fehérborokat is készítünk többnyire a vendégek kedvéért, ételek mellé könnyedén fogyasztható italnak. A szőlőmunkákat a legnagyobb odafigyeléssel maguk végezzük, gondosan ügyelve a környezetkímélő gazdálkodásra. A feldolgozás a Lehár Ferenc utcában található pincében történik, helyi módon a családi háznál. A szortimentben a modern vonalú vörösborokon túl van tradicionális módon készült, vadélesztős "nagypapa kékfrankosa" is, amelyre a család rendkívül büszke: szeretjük megmutatni a kóstoló közönségnek ezt a valódi, régi vágású, jól iható soproni bort.
Soproni borvidék
max. 50 fő
max. 8 fő
Fehérborok
Vörösborok
Rosé