Huber Pince



Hogy mivel is foglalkozunk mi itt?Talán a legjobb válasz erre, hogy bort készítünk... ...magunknak, mert nagyon szeretjük. Viszont, ha már itt vagy, te is igyál belőle! Sőt! Vigyél belőle haza is! Éhes vagy? Gyere, együnk valami finomat... ...ehhez imádom a Kékfrankost. Emlékszel, amikor gyerekkorodban beleharaptál egy hatalmas kiflibe, aztán ráittad a kakaót, és mennyire összeillettek az ízek? Hmm. Na, ez pont ilyen érzés, csak már felnőtt vagyok... ...azt hiszem, hogy ez nagyon jó dolog. Ezért is készítek bort. Azért, mert azt hiszem, hogy eddig minden jó dolog mellett, ami velem történt, ott volt a bor.Ráadásul itt Hajóson ez lételem. Mindenkinek van saját bora. Ez kerül a karácsonyi asztalra, ott van a születésnapokon és a lakodalmakban. Versenyzünk, hogy kié finomabb, melyik a jó fajta, és persze bármelyik vacsora mellett ott van az asztalon. Nem sok. Sok fajta. Fehér, rosé, vörös, egyszerű, illatos, tüzes, fáradt, testes, pattogós, gyümölcsös, paprikás... ...ezerarcú.


Alapítás éve
2007
Terület
1.3 Ha
Éves palackszám
6000
Hagyományos borászat
Hajós-Baja

Hajós-Bajai borvidék


Szolgáltatások

Borkóstolás
Borkóstolás

max. 30 fő

Hideg konyha
Hideg konyha

max. 16 fő

Pincetúra
Pincetúra

max. 30 fő

Dűlőtúra
Dűlőtúra

max. 20 fő


Bortípusok

Fehérborok

Vörösborok

Rosé


Nyitvatartás

Vendégfogadás csak eseti jelleggel!

Kapcsolat

Elhelyezkedés Hajós, csárda sor 6, 6344 Magyarország
E-mail huberpince@gmail.com
Weboldal címe Weboldal megnyitása
Facebook cím Facebook megnyitása
Instragram cím Instagram megnyitása
További információk A nyitvatartási idő átmenetileg változhat! Kérünk, tájékozódjon közvetlenül a pincészetnél!