Családunk jelenleg 35 ha-os szőlőültetvényen gazdálkodik. Szőlőfeldolgozónk és az 5000 hl bor befogadására szolgáló pincészetünk alkalmazza a hagyományos érlelés és kezelési technológia mellett a korszerű irányított eljárással történő erjesztést, lehetővé teszi reduktív borok előállítását, azok kezelését és tárolását. Pincészetünkben a gondos munka eredményeként Kékfrankos, Cabernet Sauvignon, Merlot, Zweigelt, Kadarka, Chardonnay, Olaszrizling, Sauvignon blanc, Pannónija, Bácska és Cserszegi fűszeres borok érlelése és palackozása folyik. A magyar borok kedvelőit a pincészethez tartozó Borház Fogadóba 150 főig várjuk borkóstolóval, melegkonyhával (bejelentésre), magyaros ízekkel, szabadtéri főzési lehetőséggel. A Borház 2 hektáros udvarán Vendégházunk és főépületünk emeletén Borház Panziónk összesen 18 szobával várja a pihenni vágyókat. A kertben szabadtéri medence, jakuzzi, kültéri játékok, kerékpárok biztosítják kényelmüket.
Hajós-Bajai borvidék
max. 150 fő
max. 40 fő
Vörösborok
Fehérborok
Természetes édes borok
Rosé
Egész éves nyitvatartás