Pincészetem megalapításakor eltökéltem, hogy a Mestereim tanításait és a saját, helyenként extrém elhatározásaimat tökéletesítem és alkotok valami egyedit, izgalmasat. Mindezt pedig egy olyan borvidéken, ahol eddig hasonló nem volt. “Biztosra mentem”, így húztam 19-re még egy lapot és választottam két olyan szőlőfajtát (Cserszegi, Zweigelt), melyekből nem volt szokás prémium borokat készíteni. A piramis legtetejére tenni pedig végképp nem! Mindezt pedig azzal fejeltem meg, hogy a saját termelésű szőlőt organikusan, azaz bio módon termelem meg. S az ebből készült bor adalékanyagtól mentes, alacsony kénszinttel rendelkező természetes bor. Tudom, nem egyszerű, de innen szép nyerni!
Bükki borvidék
max. 20 fő
max. 8 fő
Fehérborok
Rosé
Vörösborok
Pezsgők