Gyerekkoromtól a gasztronómia világában élek. Már tízévesen saját étteremről álmodtam, ahol én alkothatom meg az ételeket, azokhoz én válogatom össze a piacon a friss nyersanyagokat... De régi álmom volt a szőlőbirtok is: az itt termelt boraimat az étteremben az általam kreált ételeimmel tudnám kínálni! Már gyermekként is vonzott az alkotás öröme. Szenvedélyesen örültem azoknak a pillanatoknak, amikor a sok munka gyümölcseként megjelent a bor! A borászat iránti érdeklődésem megmaradt, sőt a középiskolás és főiskolás éveimben tovább erősödött - hiszen tanulmányaimat is a gasztronómia témakörében végeztem.Mindezen álmok váltak valóra a Váli Birtok megnyitásával, ahol ma minden, a szőlőtermesztéssel és borkészítéssel összefüggő tevékenység helyben történik.
Badacsonyi borvidék
max. 30 fő
max. 20 fő
Fehérborok
Vörösborok
Rosé
Természetes édes borok
Egész éves nyitvatartás