A Láng Pincészet a Soproni Történelmi Borvidékre jellemző tradicionális, főleg kékszőlő fajtákat termeszti legnagyobb mennyiségben. Láng József mérnök-tanár, borász, szövetkezeti elnök szívügyének tekinti a kőszegi szőlőtermesztés szakmai színvonalának emelését, ezért oktatóként több helyi tanfolyamon is részt vett. Szőlőművelés során a pincészet nagy hangsúlyt fektet a minőség mellett a környezet- és természetvédelemre is. A borok tradicionális módon készülnek, a fehérek zömmel reduktívan (Tramini, Cserszegi fűszeres), de a Furmint barrique hordóban érleléssel. Vörösborok nyílt héjon-erjesztéssel, és kis fahordókban kerülnek érlelésre. A borok 90 %-át folyóborként, 10 %-át pedig palackozott borként értékesítésíti a pincészet helyi borkimérésében.
Soproni borvidék
max. 30 fő
max. 5 fő
Fehérborok
Vörösborok
Rosé
Egész éves nyitvatartás