Az első önálló palackos borom 1997-ben egy kékfrankos volt, amit még apósom pincéjében készítettem. 2001-től saját pincémben dolgoztam fel a szekszárdi területekről beszerzett szőlőket. A különböző borversenyeken elért eredmények inspiráltak arra, hogy a hobbi borászkodásból kilépve saját pincét és szőlőterületet vásároljunk a szekszárdi borvidéken. Erre 2013-ban került sor, amikor megvásároltuk a Nyéki-hegyen lévő kis birtokunkat. Saját 2 hektáron termő cabernet sauvignon, kékfrankos és shiraz szőlőink mellett a szekszárdi borvidékről beszerzett cabernet franc, merlot, kadarka, zöldveltelini, chardonnay, olaszrizling szélesítik a kínálatunkat. A 2017-18-as évjárattal a csúcsbor kategóriába szeretnénk betörni, nagy cuveé-ket létrehozni. A nyéki-hegyi régi sárközi présház, nemcsak a borok készítésének ad otthont, hanem az új pinceággal, a diófák árnyékában megbújó borterasszal és az ódon falak közé varázsolt pici vendégházzal várja vendégeit.
Szekszárdi borvidék
max. 50 fő
max. 6 fő
Fehérborok
Vörösborok
Rosé